אנחנו שלושה אחים כאשר אבי נפטר השופט קבע שצריך לקיים את הצוואה של הוריי שאומרת שהרכוש מתחלק לי ולאח אחד בחלקים שווים ולאח השלישי סכום פעוט מכיוון שלא היה קשר והוא החתים את אבי שכל הרכוש עובר אליו כאשר אבי היה עם אלצהיימר בכל מקרה בית המשפט פסק לטובתנו ואימי הגיע גם לבית המשפט והעידה נגד האח שאין קשר לפני שנה אימי עשתה צוואה חדשה שכתבה שכל הרכוש עובר אלי וכמובן בהסכמת האח שיש קשר ולאחר ארבעה חודשים נפטרה וביקשנו לקיים את החצי השני של הצוואה והאח שאין קשר הגיש התנגדות וטוען איך זה שאימי הורישה הכל לי האם אפשר לא להגיע למשפט ולהסביר מה הסיבה הרי יש פרוטוקול שאימי היתה בבית המשפט ואמרה שאין לה קשר עם האח שמתנגד
אור שלום רב,
ברגע שמוגשת התנגדות יתקיים דיון בהתנגדות.
ברגע שנקבע דיון יש חובה להתייצב.
ממליץ לשכור שירותיו של עורך דין אשר יפעל אני בדרך! היעילה ביותר, בתקוה שכבר בקדם המשפט אולי יצליח לסיים פרשה זו.
בהצלחה.
פורטל iLaw הוקם במטרה אחת – להכניס תחת קורת גג אחת את כל עורכי הדין בארץ, ולאפשר לגולשים להגיע לרשימת עורכי הדין הרלבנטית ביותר עבורם בקלות. רשת האינטרנט מאפשרת כיום לדעת פרטים רבים
פורטל iLaw הוקם במטרה אחת – להכניס תחת קורת גג אחת את כל עורכי הדין בארץ, ולאפשר לגולשים להגיע לרשימת עורכי הדין הרלבנטית ביותר עבורם בקלות. רשת האינטרנט מאפשרת כיום לדעת פרטים רבים