שלום רב,
התעניינתי לפני כ4 חודשיים להתחבר לפרטנר TV, דיברנו עם נציגה הבאנו את הכ.אשראי שלנו וחיכינו לטכנאי, הגיע טכנאי אמר שאי אפשר לחבר אותנו לא הייתה לנו סבלנות לחכות פנינו לחברה אחרת והתחברנו אליהם.
בפועל לא קיבלתי דבר מפרטנר והודענו לנציגת שירות שאנו מעוניינים לבטל את העיסקה מאז ועד היום עברו חמישה חודשיים שבהם אני לא מפסיקה לקבל חיובים מפרטנר, שיחות חוזרות אל נציגי השירות וזמן המתנה ארוך מהרגיל, מספרי פניות שקיבלתי שכביכול קבילים בבית משפט,פנייה למועצה לצרכנות ישראלית שום דבר לא עוזר חסמתי את הכ.אשראי שלי שלא יוכלו לחייב אותו.
מעבר לזה קיבלתי במרץ מכתב מפרטנר שמודיע על "סיום התחברות", ובאפריל שוב קיבלתי מכתב התראה לפני בית משפט.
אני מעוניינת לתבוע אותם על הזמן שלי, על עוגמת הנפש שנגרמה לי, על הטרטורים של אישה בחודש התשיעי להריונה.
האם יש עילה לתביעה? ואם כן מאיפה מתחילים ומה עושים?
לעזרתכם אודה,
הילה חן גל
שלום,
בהתאם למתואר יש לך עילה לתביעה שהרי גבו ממך כספים ללא אישורך וללא הסכמתך ומבלי לתת כל שירות.
באם יש לך ראיות להוכחת טענותיך יש לך זכות להגשת תביעה.
לגבי שאלתך מהיכן מתחילים – אני הייתי ממליץ להתייעץ עם עו"ד בעניין ולהוציא מכתב התראה לפני תביעה.
באם מכתב ההתראה לא יסייע, השלב הבא יהיה הגשת תביעה.
פורטל iLaw הוקם במטרה אחת – להכניס תחת קורת גג אחת את כל עורכי הדין בארץ, ולאפשר לגולשים להגיע לרשימת עורכי הדין הרלבנטית ביותר עבורם בקלות. רשת האינטרנט מאפשרת כיום לדעת פרטים רבים
פורטל iLaw הוקם במטרה אחת – להכניס תחת קורת גג אחת את כל עורכי הדין בארץ, ולאפשר לגולשים להגיע לרשימת עורכי הדין הרלבנטית ביותר עבורם בקלות. רשת האינטרנט מאפשרת כיום לדעת פרטים רבים