שלום רב! אבי נפטר במפתיע לפניי כחצי שנה והשאיר צוואה שבה הוא מוריש לי ול2 אחיותיי את כל רכושו.לאבא שלי עוד 3 ילדים שנולדו אחריינו מאישה שהייתה ידועה בציבור שלו,לפניי כ12 שנים אבא שלי ניתק עם כל משפחתו השניה את הקשרים לאחר שגילה שמעלו בו בכספים ואף שמו אותו בכלא ל3 חודשים בגלל הריבים שנוצרו ואף לאחר שיצא מהכלא(ואז רשם את הצוואה)ידועתו בציבור תבעה אותו במשפט על חצי מרכושו והוא ניצח מכיוון שאבי הוכיח שגילה 3 מיליון שקל בחשבנות ילדיו.לפניי שהיה את המשפט בינהם אבי רשם את הצוואה.עכשיו בצוואה יש טעות במקום מוריש רשום 3 פעמים מורישה (הצוואה נעשתה אצל 2 עורכי דין שהיו עדים)ורשום בה שהוא מוריש את כל רכושו כולו לנו פרט לדירה,הסבר:שרשם את הצוואה היו בבעלותו 2 דירות(הדירה שאני אימי גרושותו גרות בה)ודירה של סבתא שלי ואף היה בבעלותו חצי דירה עם הידועה בציבור שלו,לאחר הצוואה היה משפט שבמהלכו מכר את הדירה של סבתא שלי ולאחר שניצח הוא קיבל מהידועה בציבור שלו את החצי שלו בבית.לנו ברור היטב שהוא התכוון פרט לדירה שחצי ממנה היה בבעלותו כי אם לא היה רוצה להשאיר לנו את הבית היה רושם דירות.השאלה שלי אם ניתן יהיה להוכיח זאת אז הסיכויים קטנים שהצוואה תיחשב כפסולה?
גלית שלום,
כדי להידרש לשאלתך, יש להיחשף קודם למסמכים הרלוונטיים
פורטל iLaw הוקם במטרה אחת – להכניס תחת קורת גג אחת את כל עורכי הדין בארץ, ולאפשר לגולשים להגיע לרשימת עורכי הדין הרלבנטית ביותר עבורם בקלות. רשת האינטרנט מאפשרת כיום לדעת פרטים רבים
פורטל iLaw הוקם במטרה אחת – להכניס תחת קורת גג אחת את כל עורכי הדין בארץ, ולאפשר לגולשים להגיע לרשימת עורכי הדין הרלבנטית ביותר עבורם בקלות. רשת האינטרנט מאפשרת כיום לדעת פרטים רבים