בעניין תביעה משפטית ע"ש בעלי, שנדונה עדיין במחוזי לגבי רכוש משותף, שאומר שהחלוקה היא שווה ושהאישה תקבל אותו סכום שהבעל יקבל מהנתבע.
חשוב לציין ששכ"ט עו"ד של התביעה במחוזי לא שולם עדיין ,מאחר והוא מהווה אחוז מסוים ממה שיפסק.
עו"ד של בעלי לגירושין טוענת שאני צריכה גם לשאת בהוצאות של שכ"ט עו"ד למרות שזה לא מצוין בפסה"ד למשפחה. השופטת לא ציינה שהחלוקה היא לאחר התשלום לעוה"ד.
השאלה שלי אם אכן אני צריכה לשאת ב50% מהוצאות שכה"ט.
תודה
יש לראות את פסק הדין.
ברמה העקרונית ומבלי להיכנס לגופו של עניין, הרעיון של חלוקת הזכייה הנו באיזון המשאבים בינכם.
יש טעם בטענת הבעל ולפיה, עליך גם לשאת בהוצאותיו של עורך הדין, שכן אין הצדקה שלמעשה הבעל יקבל פחות ממך בסופו של דבר.
שוב, הדברים נאמרים ברמה האעקרונית ולצורך תשובה מבוססת יותר יש ללמוד את פסק הדין.
בברכה,
יעקב גורנשטיין, עו"ד
פורטל iLaw הוקם במטרה אחת – להכניס תחת קורת גג אחת את כל עורכי הדין בארץ, ולאפשר לגולשים להגיע לרשימת עורכי הדין הרלבנטית ביותר עבורם בקלות. רשת האינטרנט מאפשרת כיום לדעת פרטים רבים
פורטל iLaw הוקם במטרה אחת – להכניס תחת קורת גג אחת את כל עורכי הדין בארץ, ולאפשר לגולשים להגיע לרשימת עורכי הדין הרלבנטית ביותר עבורם בקלות. רשת האינטרנט מאפשרת כיום לדעת פרטים רבים