התגרשתי בבית הדין הרבני ,הוחלט על ידי הדיינים שהגרוש שלי צריך לשלם לי מידי חודש מחצית הפנסיה. הפרשנות שלו מגובת על ידי הטוען הרבני שלו לשלם לי מחצית מהסכום שנכנס לבנק.
הטוענת שלי אמרה במפורש רק לאחר הורדת מס בריאות פנסיה וביטוח לאומי וכל ההורדות כמו ביטוחים ,תרומות . מס וועד לא ילקח בחשבון . הגרוש מסרב,מה עושים???
בעניין זה ניתן לפנות לבית הדין הרבני בבקשת הבהרה ולהסביר כי יש הפרש מהותי בין הנטו לבין הברוטו, וזאת בשים לב כי מתוך התלוש לעיתים מופחתים הלוואות, תרומות וכולי שאינך צריכה לשאת בהם.
אם תרצי לטרטר אותו הרי שתוכלי תחילה לפנות ללשכת הוצל"פ, לפתוח לו שם תיק, לגרום לו מעט לחשוש ואולי אף להוציא כספים ואז ראש ההוצל"פ יחזיר אתכם לערכאה שנתנה לכם את פסק הדין…הרבני לצורך פרשנות
נ.ב: הדברים אמורים היו להיות ברורים במסגרת ההסכם ככל שהייתם מיוצגים וחבל שלא נכתבו נכון
חיה לזר נוטקין, משרד עו"ד וגישור
פלאוט 10, פארק המדע, רחובות
פורטל iLaw הוקם במטרה אחת – להכניס תחת קורת גג אחת את כל עורכי הדין בארץ, ולאפשר לגולשים להגיע לרשימת עורכי הדין הרלבנטית ביותר עבורם בקלות. רשת האינטרנט מאפשרת כיום לדעת פרטים רבים
פורטל iLaw הוקם במטרה אחת – להכניס תחת קורת גג אחת את כל עורכי הדין בארץ, ולאפשר לגולשים להגיע לרשימת עורכי הדין הרלבנטית ביותר עבורם בקלות. רשת האינטרנט מאפשרת כיום לדעת פרטים רבים