נסעתי בבכיש שיש בו 3 נתיבים 2 ישר ואחד שמאלה עמדתי בנתיב האמצעי ברמזור כאשר לפני 2 רכבים, כאשר התחלפו כל הרמזורים ביקשתי מהנהג שעמד לפנות שמאלה להכנס הוא נן לי אותתי ונכנסתי , שוטר שעמד לאחר הצומת עצר אותי ונתן לי דוח על עבירה מספר 6482 שאלתי האם כדאי ללכת לבית משפט והאם השופט יקבל את הטענה?
יהודה שלום,
מה שציינת כמספר העבירה אינו סעיף העבירה אלא "סמל סעיף" שנוגע לנקודות במשרד הרישוי. בכל ממקרה אני מנחש שקיבלת קנס על מעבר נתיבים בצומת. אתה מודה בכך.
על פי החוק אתה צריך לנסוע על פי כיוון החץ שבנתיב שלך.
אפשר לעבור מנתיב לנתיב לפני הקטע המסומן בחיצים.
משהגעת לקטע המסומן בחיצים עליך לנוע לפי החיצים (לשם כך סומנו!).
אם לא עשית זאת כי אז סטית מנתיב נסיעתך.
אני מנחש שהואשמת בסעיף 36ד…בקיצור, אם אין לך בעיה של נקודות, שלם ושכח מזה. אם יש לך בעיה של נקודות, תתיעץ איתי טלפונית 052-2526277
אם עמדו לפני 2 רכבים אני כנראה אחרי החץ
האם זוהי טענה קבילה בבית משפט?
אם לא הייתי מספיק ברור אז אין לך טעם לנסות לבד
כמו"כ השוטר טען שפניתי שמאלה מהמסלול האמצעי ואני פניתי מהמסלול השמאלי לאחר קבלת רשות
פורטל iLaw הוקם במטרה אחת – להכניס תחת קורת גג אחת את כל עורכי הדין בארץ, ולאפשר לגולשים להגיע לרשימת עורכי הדין הרלבנטית ביותר עבורם בקלות. רשת האינטרנט מאפשרת כיום לדעת פרטים רבים
פורטל iLaw הוקם במטרה אחת – להכניס תחת קורת גג אחת את כל עורכי הדין בארץ, ולאפשר לגולשים להגיע לרשימת עורכי הדין הרלבנטית ביותר עבורם בקלות. רשת האינטרנט מאפשרת כיום לדעת פרטים רבים