הבן שלי נמצא במעצר בכלא אשקלון. הדיון במעצרו היה אמור להתקיים ביום א' 24/3/13 והסנגורית הודיע לי לפני שבועיים שהדיון נדחה ל 9/4/13.
היא לא ידעה את השבס על דחיית הדיון ,והיום הוא אומר לי שלקחו אותו לתחנת מעבר לרמלה היות והדיון שלו ביום א.למרות שאמר להם ,שאין לו דיון ואין טעם לקחת אותו, לא הסכימו ובכל זאת לקחו אותו והוא אמור עכשיו להיות שם עד יום א' ברמלה ,אח"כ יעבירו אותו לראשון לדיון ,ובכלל אין דיון.מה עושים? ממתינה לתשובה בהולה העו"ד לא עונה לי .ניתן להתקשר אליי בכל שעה 054/3483814 תודה מלי
לצערי הבעיה שאת מתארת היא תקתה שמתרחשת לא מעט פעמים. בד"כ מזכירות בית המשפט מודיעה לשב"ס על דחיית הדיון וביטול זימון עצור והסניגור מוודא ביצוע הביטול בפועל. במקרה של הבן הדברים השתבשו והוא הובא לחינם ואף נמצא במעברים בששי-שבת. מה שניתן לעשות זה לשלוח את ההחלטה על דחיית הדיון לשב"ס ולבית מעצר שקמה וללחוץ שימשכו אותו חזרה.
עו"ד ערן צלניקר
פורטל iLaw הוקם במטרה אחת – להכניס תחת קורת גג אחת את כל עורכי הדין בארץ, ולאפשר לגולשים להגיע לרשימת עורכי הדין הרלבנטית ביותר עבורם בקלות. רשת האינטרנט מאפשרת כיום לדעת פרטים רבים
פורטל iLaw הוקם במטרה אחת – להכניס תחת קורת גג אחת את כל עורכי הדין בארץ, ולאפשר לגולשים להגיע לרשימת עורכי הדין הרלבנטית ביותר עבורם בקלות. רשת האינטרנט מאפשרת כיום לדעת פרטים רבים