שלום רב בכיתת לימוד במכללה פתחו קבוצה בווטאצפ הקבוצה נועדה לתרגול שאלות ולמידי,בקבוצה התחילו להפיץ דברים לכ קשורים והחלטתי לצאת מהקבוצה,אחרי כמה זמן בעל הקבוצה ניסה כל הזמן להחזיר אותי לקבוצה בניגוד לרצוני,מישהי שגם לומדת איתי באותה כיתה היתה חבאה בפייסבוק שלי,יום אחד על דעת עצמה היא החליטה שהיא מעלה את התמונות שלי בקבוצה בלי לשאול אותי 'השתמשו בתמונות שלי ללעג,באותו יום כששעממתי את זה התעצבנתי והתקשרתי אליה לשאול למה היא עשתה את זה אחרי כמה פעמים שהתקשרתי היא ענתה מרוב לחץ ועצבים צעקתי אליה ושאלתי שוב למה היא החליטה לעשות את זה בתגןבה היא ציינה "בא לי "התחלתי לכתוב לה דברים שהיא לא עשתה נכון וכשאדם לחוץ אז גם קיללתי אותה שוב לא מעשי קיצון ואמרצי לה שאבוי אם אראה שוב תמונות שלי מופצות ושתתעסק בחיים הפרטיים שלה,היא גם בתגובה התחילה לקלל אותי ,אני הלכתי להגיש תלונה במשטרה על זה שהעלו תמונןת שלי היא זומנה לחקירה ומסתבר שהיא הגישה עליי תלונה על איומים והטרדה,שבשבכלל לא איימתי אליה הכול בגדר הודעות ולא הטרדתי אותה פשוט רציתי לדעת למה היא עשתב את זה אז התקשרתי עד שהיא ענתה,באתי לחקירה וטענו שנפתח נגדי תיק נגד איומים והטרדה עכשיו זה תיק פלילי,לקחו ממני טביעות אצבע וצילמו אותי ,אני ברוב היסטריה ופאניקה ביקשתי לסגור את התיק אמרו שיבדקו את זה ,השאלה שלי על זה שלקחו ממני טביעות אצבע וצילמו אותי זה תיק שישאר פלילי לתמיד בגלל הטביעות אצבע והצילומים?
אני מניח כי למשטרה יש את הודעות האסמס שם כביכול "איימת" ואם לא תדאג שזה יגיע אליהם על מנת שיבינו שלא מדובר פה באיום כי אם בקללות לכל היותר ובעמידה על כך שלא יפגעו בפרטיותך. לקיחת טביעות אצבע זה חלק מפרוצדורה והיה והתיק ייסגר ניתן יהיה לבקש להסיר אותם מהמאגר.
אם אתה זקוק לייעוץ נוסף או הכוונה אתה מוזמן ליצור עמי קשר
עו"ד ערן צלניקר
פורטל iLaw הוקם במטרה אחת – להכניס תחת קורת גג אחת את כל עורכי הדין בארץ, ולאפשר לגולשים להגיע לרשימת עורכי הדין הרלבנטית ביותר עבורם בקלות. רשת האינטרנט מאפשרת כיום לדעת פרטים רבים
פורטל iLaw הוקם במטרה אחת – להכניס תחת קורת גג אחת את כל עורכי הדין בארץ, ולאפשר לגולשים להגיע לרשימת עורכי הדין הרלבנטית ביותר עבורם בקלות. רשת האינטרנט מאפשרת כיום לדעת פרטים רבים