התבלבלתי עם סדר הדברים, הגשתי למעביד מכתב התפטרות יחד עם ציוני שאני עוזבת בגלל סיבה רפואית. אחראית משאבי אנוש התקשרה אם אוכל לעבוד בסניף אחר, בתפקיד דומה, עניתי לה שהסיבה הרפואית לא מאפשרת, אמרה שאין לה משהו אחר לתת לי. כששאלתי על פיטורין אמרה שמכיוון שהגשתי התפטרות החברה לא מחויבת לשלם לי.הבנתי שהיה עלי להגיש את המכתב של הרופא ורק אחרי שהיא הייתה שואלת אותי אם אוכל לעבוד בסניף אחר, הייתי עונה שלא, וכך הם היו נותנים לי מכתב פיטורין.
האם החוק אומר שאם אני מציינת שזה בגלל סיבה רפואית שאני עוזבת, החברה כן צריכה לתת לי את פיצויי הפיטורין? אני בדיכאון שבגלל טשפותי הפסדתי כסף רב. אני לא בנוייה ללכת להתעמת מולם בבית משפט, מכירה את עצמי, פשוט נשברת וזה גורם לי למהפך נפש. אולי כדאי לי להוסיף מכתב חדש לסיבה הרפואית – מצב נפשי ירוד. בינתיים אמרו לי להמשיך לעבוד חודש נוסף, ואני עושה את זה עם לב כבד, ביודעי שהם לא מתכוונים לבוא לקראתי.
פורטל iLaw הוקם במטרה אחת – להכניס תחת קורת גג אחת את כל עורכי הדין בארץ, ולאפשר לגולשים להגיע לרשימת עורכי הדין הרלבנטית ביותר עבורם בקלות. רשת האינטרנט מאפשרת כיום לדעת פרטים רבים
פורטל iLaw הוקם במטרה אחת – להכניס תחת קורת גג אחת את כל עורכי הדין בארץ, ולאפשר לגולשים להגיע לרשימת עורכי הדין הרלבנטית ביותר עבורם בקלות. רשת האינטרנט מאפשרת כיום לדעת פרטים רבים