שלום עבדתי במוזס אשקלון במשך חצי שנה ממרץ עד ספטמבר בשנה האחרונה בתור עובד מטבח. לפני כחודש זומנתי לשיחת שימוע בה לא הייתה לי הזדמנות להשמיע את הצד שלי וברגע שדיברתי המעסיק שלי התעצבן ופיטר אותי לאלתר . ברוך השם מצאתי עבודה אחרת אבל ראיתי באתר כל זכות שבנוסף למשכורת שהוא העביר לי היום הוא צריך להעביר לי פדיון של ימי החופשה מה שהבטיח להעביר אחרי חג הסוכות ודבר נוסף שהוא אמר שאני לא אקבל כי לא מגיע שזה פיצויים בעקבות אי הודאה מראש על פיטורים הוא אומר שבעקבות השימוע שהיה לי ועוד שיחת נזיפה לפני זה לא מגיע ליע שקל אבל אני יודע ששהוא היה צריך להודיע על פיטורים ולתת כ6 ימים עד לשלב הפיטורים מה שלא נעשה מה עליי לעשות כדי לקבל את הכסף שמגיע לי?
הנך זכאי לפדיון 6 ימי חופשה ותשלום של 6 ימי הודעה מוקדמת בגין פיטורייך.
ככל ולא תקבלם הנך רשאי לפנות לבית הדין לעבודה.
אני גר באשקלון כיצד אני מגיש תביעה לבית הדין לעבודה?
כוונתי היא האם עליי ללכת ידנית לבית הדין לעבודה בבאר שבע בשביל להביא טפסים ואגרה או שיש דרך יותר קלה ? כרגע בגלל החג אין לי איש קשר שמה לדבר איתו
אכן יש לגשת לבית הדין לשם הגשת תביעה.
פורטל iLaw הוקם במטרה אחת – להכניס תחת קורת גג אחת את כל עורכי הדין בארץ, ולאפשר לגולשים להגיע לרשימת עורכי הדין הרלבנטית ביותר עבורם בקלות. רשת האינטרנט מאפשרת כיום לדעת פרטים רבים
פורטל iLaw הוקם במטרה אחת – להכניס תחת קורת גג אחת את כל עורכי הדין בארץ, ולאפשר לגולשים להגיע לרשימת עורכי הדין הרלבנטית ביותר עבורם בקלות. רשת האינטרנט מאפשרת כיום לדעת פרטים רבים