קניתי לפני שנתיים דרך אתר אולסייל פינת ישיבה מראטן סינטטי . לאחרונה שמתי לב שבמקומות מסויימים הרטאן פשוט נשבר. פניתי לספק ונאמר לי שזה נגרם כתוצאה מהשמש, ציינתי בפניו שהפינה הייתה מכוסת במשך כל החורף והוא המשיך וטען שאין מה לעשות.. פניתי לאתר אולסייל שמהם רכשתי את המערכת ונאמר לי על ידם שהנושא בבדיקה. מאז פניתי אליהם מספר פעמים ואין להם מענה. עליי לציין שרכשתי את הפינה בסכום לא מבוטל של 4600 שקלים ואני עדיין משלמת עליה. נשאלת השאלה האם יש עילה לתביעה?
עברו שנתיים מאז הרכישה, אני לא יודעת מה הובטח לך, כמה זמן נאמר לך שהמערכת עמידה, האם הכיסוי מספיק על מנת שהשמש לא תפגע בפינת הישיבה. תפני במכתב רשום לאולסייל ותבקשי הסברים ותיקון המערכת.
בברכה,
עו"ד שרית לנגה-יצחקי.
פורטל iLaw הוקם במטרה אחת – להכניס תחת קורת גג אחת את כל עורכי הדין בארץ, ולאפשר לגולשים להגיע לרשימת עורכי הדין הרלבנטית ביותר עבורם בקלות. רשת האינטרנט מאפשרת כיום לדעת פרטים רבים
פורטל iLaw הוקם במטרה אחת – להכניס תחת קורת גג אחת את כל עורכי הדין בארץ, ולאפשר לגולשים להגיע לרשימת עורכי הדין הרלבנטית ביותר עבורם בקלות. רשת האינטרנט מאפשרת כיום לדעת פרטים רבים