שלום אני אישה בת 70 מתגוררת בבניין ישן ברמת גן, תלו אצלינו בבניין שלט לפינוי בינוי שלפי מה שאני יודעת זה שמפנים את הדיירים לבתים אחרים ומשפצים את הבניין. אני יודעת שזה מעלה את ערך הדירות ולכן אצלינו רוב בעלי הדירות הצעירים מעוניינים בתוכנית. אבל אני אשה כבר מבוגרת, חולה, הילדים שלי לא כאן כדי לעזור לי לעבור ואני ממש לא מעוניינת בתוכנית הזאת שתגרום לי הרבה אי נוחות וצרות. רציתי לדעת האם תוכנית פינוי בינוי תצא לפועל אם אני אתנגד לה וכולם יסכימו? או מה אחוז ההסכמה הנדרש כדי שהתוכנית תצא לפועל?
רחל שלום.
בהחלט ניתן להתנגד לתכנית "פינוי בינוי". בהתאם להוראות החוק עלולים בעלי הזכויות האחרים לתבוע לדין בעל זכויות אשר מתנגד שלא בהתאם לתנאים הקבועים בחוק.
מוצע להיוועץ עם עורך דין בעניין זה, אשר יוכל לבחון את עניינך לגופם של דברים.
בברכה,
יעקב גורנשטיין, עו"ד
פורטל iLaw הוקם במטרה אחת – להכניס תחת קורת גג אחת את כל עורכי הדין בארץ, ולאפשר לגולשים להגיע לרשימת עורכי הדין הרלבנטית ביותר עבורם בקלות. רשת האינטרנט מאפשרת כיום לדעת פרטים רבים
פורטל iLaw הוקם במטרה אחת – להכניס תחת קורת גג אחת את כל עורכי הדין בארץ, ולאפשר לגולשים להגיע לרשימת עורכי הדין הרלבנטית ביותר עבורם בקלות. רשת האינטרנט מאפשרת כיום לדעת פרטים רבים