אני מועסק דרך חברת יובל חינוך כמורה בבית הספר מזה כ13 שנים. הנוהל בחברת יובל חינוך בכל 31 במאי בכל שנה הם שולחים מכתב פיטורין אוטומטי ומחדשים את החוזה לקראת חודש אוקטובר, כאשר המורים חוזרים לעבודה לקראת סוף חודש אוגוסט וחתימת החוזה מתבצעת בחודש אוקטובר. המנהל הוא זה שמודיע על חזרתו והמשך עבודתו של המורה. דבר זה מתבצע כבר 13 שנים בדרך זו. השנה הייתה לי שיחה אישית עם המנהל לקראת עבודתי בשנת הלימודים תשע"ד והוא ציין שאני ממשיך את עבודתי כרגיל.ואכן כל חודש ספטמבר עבדתי כרגיל כשלפתע ב29.09.2013 הודיע לי המנהל שלמחורת איני מתיצב לעבודה ואני מפוטר. פטורין מהיום להיום כשלא היו שום תלונות מכל סוג שהוא.א. את מי עלי לתבוע ב.האם ההליך שביצע מנהל בית הספר הוא הליך חוקי.
ממה שאתה מתאר הפיטורים לא היו בהתאם לדין.
הייתי ממליץ לך לפנות ליעוץ אישי באתר על מנת לבחון את זכויותיך מול המעסיק.
אחז אגם, עו"ד
מנהל פורום דיני עבודה
פורטל iLaw הוקם במטרה אחת – להכניס תחת קורת גג אחת את כל עורכי הדין בארץ, ולאפשר לגולשים להגיע לרשימת עורכי הדין הרלבנטית ביותר עבורם בקלות. רשת האינטרנט מאפשרת כיום לדעת פרטים רבים
פורטל iLaw הוקם במטרה אחת – להכניס תחת קורת גג אחת את כל עורכי הדין בארץ, ולאפשר לגולשים להגיע לרשימת עורכי הדין הרלבנטית ביותר עבורם בקלות. רשת האינטרנט מאפשרת כיום לדעת פרטים רבים