1.עבדתי במקום עבודה שלושה שבועות בערך. 2.ביום האחרון לעבודתי במקום הכניס אותי מנהל החברה למשרדו אמר לי שאני עומד בקצב ושאל אותי שאלות אישיות ואמר לי שאחד העובדים כל הזמן מתלונן עלי והוא לא יודע למה. 3.לא עברו מספר דקות מתחילת עבודתי והוא סר לחדרי והעיר לי שאני מסתובב במקום לעבוד לאחר שהכנתי לעצמי קפה וחזרתי למקומי. אמרתי לו בו אני אגיד לך משהו והוא הגיב באני לא רוצה לשמוע מה יש לך להגיד. 4.לאחר שעה בערך הוא שוב נכנס לחדר העבודה ועמד מאחורי שאלתי אותו הכל בסדר? והוא נראה לי לא שבע רצון שאלתי אותו לא מתאים לך?אם לא אז לא. והוא אמר לי ללכת למזכירה ולסגור אתה את עניין העסקתי במקום. 5.חשוב לציין שהוא לא מסר לי תנאים כתובים בדבר העסקתי אצלו ולא נתן לי התראה מוקדמת על הפיטורין שתאתרי בפניך את התנהלותם ב ס.4לעיל. 6.כ"כ לא נעשה לי שימוע.מהן זכויותיי עקב האירועים שארעו לעיל ביחסי עובד מעביד. האם יש מקום לתבוע אותו? בברכה חבר בפורום
פורטל iLaw הוקם במטרה אחת – להכניס תחת קורת גג אחת את כל עורכי הדין בארץ, ולאפשר לגולשים להגיע לרשימת עורכי הדין הרלבנטית ביותר עבורם בקלות. רשת האינטרנט מאפשרת כיום לדעת פרטים רבים
פורטל iLaw הוקם במטרה אחת – להכניס תחת קורת גג אחת את כל עורכי הדין בארץ, ולאפשר לגולשים להגיע לרשימת עורכי הדין הרלבנטית ביותר עבורם בקלות. רשת האינטרנט מאפשרת כיום לדעת פרטים רבים