שלום רב, ברצוני לבדוק האם ישנה עילה לתביעה בבית הדין לעבודה. לפני כחודשיים פוטרתי ממקום עבודתי מאחר ולא נמצאה משרת ניהול עבורי (הסניף שניהלתי נסגר), ביום האחרון ל-30 יום על פי חוק ,מצאו סניף עבורי לניהול אני במקביל כבר מצאתי עבודה חדשה והתרעתי על כך, נאמר לי שהסניף שמיועד לי הוא לטווח ארוך וכדאי לי להישאר בחברה ולא לעבור לעבודה חדשה. התרציתי ומשכו את מכתב הפיטורין שלי, חודשיים שלמים עבדתי בסניף החדש ואתמול עקב אילוצים שלא קשורים בי נאלצים וגילוי מחדלים בסניף נגזר עליי לסיים את עבודתי בסניף הנ"ל(סניף במגזר הערבי שבו אני המנהלת היהודייה היחידה)
אמרו לי לשבת בבית עד שידעו איך להמשיך. לאחר יומיים קיבלתי טלפון להגיע לשימוע שבו הוא בוצע ככסת"ח ולאחר כמה ימים קיבלתי מכתב פיטורין יותר נכון סיום העסקה.
אשמח ליעוץ ראשוני
והאם יש מקום לתביעה בבית הדין לעבודה?
שלום,
לפני שמחליטים אם להגיש תביעה יש לבדוק את הסיבות לפיטורים ואת התנהלות השימוע. כדאי להיפגש לפגישת ייעוץ עם עו״ד הבקיא בתחום.
בברכה,
סיון שטינברב עו״ד
פורטל iLaw הוקם במטרה אחת – להכניס תחת קורת גג אחת את כל עורכי הדין בארץ, ולאפשר לגולשים להגיע לרשימת עורכי הדין הרלבנטית ביותר עבורם בקלות. רשת האינטרנט מאפשרת כיום לדעת פרטים רבים
פורטל iLaw הוקם במטרה אחת – להכניס תחת קורת גג אחת את כל עורכי הדין בארץ, ולאפשר לגולשים להגיע לרשימת עורכי הדין הרלבנטית ביותר עבורם בקלות. רשת האינטרנט מאפשרת כיום לדעת פרטים רבים