בתחילת השנה קיבלתי מכתב שבו רשום שהעבודה מוציאה אותי לחל"ת, הם לא שאלו אותי אם אני רוצה, אלא פשוט הורידו אותי מסידור העבודה ונתנו לי את המכתב ביד, עם המכתב ניגשתי ללשכת העבודה, כיום אני כבר חותמת שבועיים, במקביל שאלתי האם זה חוקי להוציא עובד לחל"ת, קיבלתי תשובה שזה לא חוקי, אלא אם הסכמתי, לא הסכמתי לצאת לחל"ת, הם כפו עליי. שוחחתי עם העבודה ובהתערבות של ההסתדרות ע"מ לחזור לעבודה ולהפסיק את החל"ת, הם פיטרו אותי בטלפון, ללא שימוע, ללא הודעה מוקדמת, ואף הם דורשים ממני לחזור לעבודה לעבוד את ה 22 יום, ימי הודעה המוקדמת בטענה "שאין הם רוצים לשלם כסף לחינם", האם אני צריכה לעבוד שם את 22 הימים הללו? איך אני מקבלת את המגיע לי הן את ימי ההודעה המוקדמת והן את הפיצויים.? אני עובדת שם בדיוק שנה. התחלתי ב 15/1/13. ממתינה לתשובתכם.
אילנית נראה כי כל הליך סיום עבודתך היה לא כשורה.
אלא שלמרות זאת את חייבת לחזור לעבוד את אותם 22 ימים.
הייתי ממליץ לך לפנות ליעוץ אישי באתר על מנת לבחון כיצד ניתן להמשיך ולפעול כנגד המעביד
אחז אגם, עו"ד
מנהל פורום דיני עבודה
פורטל iLaw הוקם במטרה אחת – להכניס תחת קורת גג אחת את כל עורכי הדין בארץ, ולאפשר לגולשים להגיע לרשימת עורכי הדין הרלבנטית ביותר עבורם בקלות. רשת האינטרנט מאפשרת כיום לדעת פרטים רבים
פורטל iLaw הוקם במטרה אחת – להכניס תחת קורת גג אחת את כל עורכי הדין בארץ, ולאפשר לגולשים להגיע לרשימת עורכי הדין הרלבנטית ביותר עבורם בקלות. רשת האינטרנט מאפשרת כיום לדעת פרטים רבים