שלום רב.
אבי ז"ל נפטר לאחר שמטפל גנב שעות סיעוד כשעזב את אבי בכל פעם לפני הזמן (לדברין על מנת לטפל במטופל אחר באותה חברה ואבי היה אומר לו שהוא צריך להשאר את כל השעות שלו וכנראה בגלל זה החליט להתעלל באבי ז"ל ובין יצר מעשי האינקוזיציה הוא סחט ספוג מלא בסבון ומאז אבי היה משתעל ללא הפסק ולא עזרו כל מה שנתנו לו וכשנשלחנו למיון והחדירו צינור לביטנו יצאו המוני בועות סבון והאב נפטר מזיהום קשה בריאות.הפרליטות סגרה את התיק בטענה שאינם יודעים כיצד יקבל בית המשפט צילומים שנעשו ללא אישור משטרה או בית משפט אך ביקרתי בשלושה בתי משפט ושלוש תחנות משטרה ונאמר לי שאין אישור כזה.
אני רוצה לתבוע את המטפל וחברת הסיעוד ואולי גם את ביטוח לאומי שלא עשו כלום כדי לחקור את האירוע וכשחוקר סירב לפתוח תיק על זיופי חתימות וגניבת שעות הוא אמר שיותר קל יהיה באם אפנה לביטוח לאומי ואבקש אסמכתא של הכספים ששולמו לחברת הסיעוד בגין זיופי החתימות אך פניות שלי לקבלת המידע לא זכו לשום תגובה
תפריד בין תיק החקירה (פלילי) לבין התביעה כנגד חברת הסיעוד (אזרחי)
לגבי התיק הפלילי – יש לכם זכות להגיש ערעור על סגירת התיק. לשם כך צריך לצלם את התיק ולבחון את חומר הראיות והאם סגירתו מוצדקת.
לגבי התביעה – אתה צריך לשוחח עם עו"ד המתמחה בענייני נזיקין
פורטל iLaw הוקם במטרה אחת – להכניס תחת קורת גג אחת את כל עורכי הדין בארץ, ולאפשר לגולשים להגיע לרשימת עורכי הדין הרלבנטית ביותר עבורם בקלות. רשת האינטרנט מאפשרת כיום לדעת פרטים רבים
פורטל iLaw הוקם במטרה אחת – להכניס תחת קורת גג אחת את כל עורכי הדין בארץ, ולאפשר לגולשים להגיע לרשימת עורכי הדין הרלבנטית ביותר עבורם בקלות. רשת האינטרנט מאפשרת כיום לדעת פרטים רבים