אני מוכר נכה עבודה עם פוסט טראומה ומקבל החזרים על טיפולים רפואיים הקשורים לפגימה , לאחרונה אבחנו שאני חורק שיניים מה שנקרא ברוקסיזם שמוכר כנובע מסטרס ולחץ נפשי , עשיתי החמרת מצב והגשתי מסמכים של רופא שמקשר את הברוקסיזם למצב נפשי , באם ביטוח לאומי יכיר בזה שזה חלק מהתאונת עבודה האם אני אמור לקבל החזרים על טיפולי שיניים כי חלק מהשיניים נשחקו ונסדקו כתוצאה מחריקת שיניים , אני אמור להגיש להם קבלה מרופא פרטי או שחייב להיות מטופל רק דרך מרפאת שיניים של קופת החולים ?
יעקובי שלום,
לשאלתך, באפשרותך לפנות לרופא פרטי, ולהגיש תביעה לקבלת החזרים ו/או כספים עתידיים בעבור טיפולי שיניים אלה, שכן יש החמרת מצב אשר נובע, ככל הנראה, מתאונת העבודה אשר העלית בשאלתך.
את/ה מוזמנ/ת לפנות למשרדי לצורך קבלת ייעוץ וסיוע משפטי בעניינך. 03-7700022
בברכה,
גל השחר, עו"ד
054-6456843
פורטל iLaw הוקם במטרה אחת – להכניס תחת קורת גג אחת את כל עורכי הדין בארץ, ולאפשר לגולשים להגיע לרשימת עורכי הדין הרלבנטית ביותר עבורם בקלות. רשת האינטרנט מאפשרת כיום לדעת פרטים רבים
פורטל iLaw הוקם במטרה אחת – להכניס תחת קורת גג אחת את כל עורכי הדין בארץ, ולאפשר לגולשים להגיע לרשימת עורכי הדין הרלבנטית ביותר עבורם בקלות. רשת האינטרנט מאפשרת כיום לדעת פרטים רבים