בחודש שכבר במסגרת עבודתי ערכתי ביקורי בית. חניתי את רכבי (רכב השכרה של העבודה) במקום חניה מוסדר. כשחזרתי לרכב ראיתי שדפקו את הטמבון. מעסיקי טוען שהרכב הוא כאילו שלי ולכן אני צריכה לשלם הוצאות. יצויין כי לפני מס' חודשים שעברתי תאונה עם רכב אחר והפגיעה היתה באשמתי שילמתי מכיסי מבלי לפנות למעסיק שלי. במקרה זה אני לא מעוניינת לשלם, כי הפגיעה נגרמה שלא באשמתי, במסגרת העבודה. האם תוכלו לעזור לי להבין מי צריך לשלם?
חוי שלום, אני בהחלט מבינה שהנזק אינו באשמתך, אך מאחר ואת אינך יודעת את פרטי הרכב הפוגע, הרי שחלה עלייך האחריות מול הליסינג לשאת בתשלום, ואין לך אפשרות להיפרע מצד ג'. אני מציעה שתנסי להגיע עם המעסיק להסדר כלשהו . בברכה, רונית רוטלוי, עו"ד
פורטל iLaw הוקם במטרה אחת – להכניס תחת קורת גג אחת את כל עורכי הדין בארץ, ולאפשר לגולשים להגיע לרשימת עורכי הדין הרלבנטית ביותר עבורם בקלות. רשת האינטרנט מאפשרת כיום לדעת פרטים רבים
פורטל iLaw הוקם במטרה אחת – להכניס תחת קורת גג אחת את כל עורכי הדין בארץ, ולאפשר לגולשים להגיע לרשימת עורכי הדין הרלבנטית ביותר עבורם בקלות. רשת האינטרנט מאפשרת כיום לדעת פרטים רבים