עברתי תאונת דרכים עם אופנוע, נקבעה לי נכות, הגשנו תביעה נגד חברת הפול, במשפט שהתקיים בבית המשפט השלום בתל אביב הוכרע בפסק הדין שחברת הפול תשלם לי כ 150000 אלף שקלים, לאחר 30 יום הכסף הועבר לחשבון הבנק שלי. חודשיים אחרי פסק הדין שלחו לי מכתב שחברת הפול מערערת אל פסק הדין בטענות שהשופט טעה בחלק מהסעיפים והפריז בגובה הפיצוי שניתן לי. מה אני אמור לעשות כרגע לאחר שהשתמשתי כבר בכסף והוא איננו??? ועד כמה זמן אחרי פסק הדין מותר להם לערער??? בבקשה עזרו לי????
חב' הביטוח יכולה לערער בתוך 45 יום ממתן פסק הדין. אם סכום הפיצוי יופחת, יתכן שתיאלץ להחזיר חלק מהסכום לביטוח ולכן תמיד עדיף להמתין לפסק דין חלוט , כלומר לפסק דין שחלף מועד הערעור לגביו, לפני שמשתמשים בכל הכסף. בברכה, רונית רוטלוי, עו"ד
פורטל iLaw הוקם במטרה אחת – להכניס תחת קורת גג אחת את כל עורכי הדין בארץ, ולאפשר לגולשים להגיע לרשימת עורכי הדין הרלבנטית ביותר עבורם בקלות. רשת האינטרנט מאפשרת כיום לדעת פרטים רבים
פורטל iLaw הוקם במטרה אחת – להכניס תחת קורת גג אחת את כל עורכי הדין בארץ, ולאפשר לגולשים להגיע לרשימת עורכי הדין הרלבנטית ביותר עבורם בקלות. רשת האינטרנט מאפשרת כיום לדעת פרטים רבים