הריוןשלום , עברתי הכשרה מקצועית להשכלה גבוהה במשך שנתיים דרך אגף שיקום בביטוח לאומי(יש לי 35 אחוזי נכות). במהלך תקופת הלימודים למדתי כ-25 שעות שבועיות ועל כן לא יכולתי לצאת לעבוד ושולמה לי קצבה חודשית של דמי שיקום.
סיימתי ללמוד ב-7/2013 ונכנסתי להיריון ובמקביל התחלתי לעבוד באותו החודש, בחודש אוקטובר קיבלתי שמירת היריון בשל הקושי הפיזי בגלל מיקום מקום העבודה.
הגשתי את התביעה לביטוח לאומי אך ב-27/11 נדחתה הגמלה בטענה "אי צבירת דמי ביטוח מספקת לפני יום הפסקת העבודה". נאמר לי שההכשרה שעברתי אינה מוכרת על פי חוק כהכשרה שמזכה לגמלה אך איני רואה סיבה לכך,שהרי לא היה באפשרותי לעבוד לפני מועד סיום הלימודים וביטוח לאומי שילם עבורי את דמי הביטוח בכל חודש. האם ניתן לערער על החוק הקיים כדי שיכירו בתקופה בה למדתי ?
פורטל iLaw הוקם במטרה אחת – להכניס תחת קורת גג אחת את כל עורכי הדין בארץ, ולאפשר לגולשים להגיע לרשימת עורכי הדין הרלבנטית ביותר עבורם בקלות. רשת האינטרנט מאפשרת כיום לדעת פרטים רבים
פורטל iLaw הוקם במטרה אחת – להכניס תחת קורת גג אחת את כל עורכי הדין בארץ, ולאפשר לגולשים להגיע לרשימת עורכי הדין הרלבנטית ביותר עבורם בקלות. רשת האינטרנט מאפשרת כיום לדעת פרטים רבים