מדובר בעשיית סרט הדרכה למרכז רפואי גדול שגילה עניין בהצעה של מודל לסרט הדרכה שהצעתי על בסיס סרטים
יעודיים בנושא שהצגתי . בשלב הבא התקיימה ישיבה רבת משתתפים בה הוצג המודל והסרטים שלי שעל פיהם הוא מבוסס . סוכם שתוך שבוע תתקבל תשובה לגבי המשך הפרויקט . כעבור שבוע לשאלה שלי בעניין נתקבל מייל מאותו סגן מנהל האומר בפירוש " יש אישור מד"ר פלוני להמשיך להתקדם " . המשכתי להתקדם וכתבנו יחד עם רופאה הקשורה לעניין את התסריט . העברתי לסגן מנהל דו"ח מצב שכולל את התסריט להתייחסות ובאותו מעמד ביקשתי מקדמה של שליש ממחיר הפרויקט כמקובל בשוק ההפקה . ( ביקשתי לא דרשתי ) . קיבלתי תשובה בוטה בנוסח " מי בכלל אישר לך להמשיך לעבוד על הפרויקט , לא קיבלת שום אישור כזה לא בעל פה ולא בכתב , היה צריך לערוך התמחרות עם עוד לפחות שתי הצעות מחיר של מפיקים אחרים , נא לעצור מייד את העבודה . שאלה : האם המייל שלו יכול להיחשב כהודעת קיבול ? האם הדרישה שלו להתמחרות שמעולם לא הוזכרה במו"מ לגיטימית , אם הדבר היה מוזכר לא הייתי בא איתם בשום מגע , למרות שהעבודה /שירות פטורים מחובת מכרז ע"פ סעיף 3 תקנות 2012 , 2014 וזו גם הייתה פניה אליהם עם פרויקט שלי שלפי הבנתי יש לי עליו זכויות קניניות . יש לי חשש שלא יאפשרו לי לעשות את העבודה . נגרם לי נזק כבד כי גם בינתיים דחיתי הצעה לערוך תוכניות במונדיאל , כדי לבצע את הפרויקט הנ"ל . האם יש לי עילת תביעה במקרה ולא יאפשרו לי לעשות את העבודה .??? תודה על התשובה
פורטל iLaw הוקם במטרה אחת – להכניס תחת קורת גג אחת את כל עורכי הדין בארץ, ולאפשר לגולשים להגיע לרשימת עורכי הדין הרלבנטית ביותר עבורם בקלות. רשת האינטרנט מאפשרת כיום לדעת פרטים רבים
פורטל iLaw הוקם במטרה אחת – להכניס תחת קורת גג אחת את כל עורכי הדין בארץ, ולאפשר לגולשים להגיע לרשימת עורכי הדין הרלבנטית ביותר עבורם בקלות. רשת האינטרנט מאפשרת כיום לדעת פרטים רבים