לפני שנתיים התגרשתי מאישתי מאז יש לי תיק ועל תנאי למשך 3 שנים 5 חודשים{כלא} לפני שבוע חברה שלי רבה איתי וניצלה את העל תנאי הגישה תלונה נגדי כרגע אני במעצר בית ל 5 ימים שאלות
1:מה קורה אחרי 5 יום
2:מה בקשר ל על תנאי.
תודה
בהנחה שיגישו כתב אישום בגין התלונה החדשה אזי התביעה תבקש להפעיל את המאסר על תנאי. צריך להבין שמאסר על תנאי הוא מעין "חוב" מוגבל בזמן. אם התקופה של 3 השנים אדם עובר עבירה נוספת המדינה מבקשת לפרוע את החוב.
הנך מוזמן לפנות אלי להמשך קבלת ייעוץ אישי
עו"ד ערן צלניקר
היום הייתי בבית משפט וקיבלתי על תנאי אבל התלונה האחרונה התבצעה לפני כמה ימים לפני שקיבלתי את העל תנאי השאלה זה כביל או לא?
בפנייתך הראשונה כתבת שבת זוגך הגישה תלונה לפני שבוע ונצלה את המאסר על תנאי. עכשיו אתה כותב שהיום קבלת את גזר הדין.
אז נעשה סדר : מבחינת החוק היבש תקופת התנאי מתחילה ביום גזר הדין וכל מה שהיה לפני כן לא רלבנטי. אם האירוע עם החברה היה לפני גזר הדין אז מאסר על תנאי לא חל.
עו"ד ערן צלניקר
פורטל iLaw הוקם במטרה אחת – להכניס תחת קורת גג אחת את כל עורכי הדין בארץ, ולאפשר לגולשים להגיע לרשימת עורכי הדין הרלבנטית ביותר עבורם בקלות. רשת האינטרנט מאפשרת כיום לדעת פרטים רבים
פורטל iLaw הוקם במטרה אחת – להכניס תחת קורת גג אחת את כל עורכי הדין בארץ, ולאפשר לגולשים להגיע לרשימת עורכי הדין הרלבנטית ביותר עבורם בקלות. רשת האינטרנט מאפשרת כיום לדעת פרטים רבים