שלום
לפני שנתיים נדרסתי על ידי רכב נפגעתי בכתף ובצוואר ואובחנתי בתסמונת הצביטה בכתף ועל ידי רופא מומחה לכתף במכבי
השופט העמיד לי מומחה מטעמו בתחום האורתופדיה שבחוות דעתי לא התייחס לצביטה בכתף שלל אותה
התבסס על כך שבעברי לפני 15 שנה חוויתי משבר נפשי ורשם שהכל נופע מטראומה נפשית ואין שום מפגע ששיך לתאונה
כמו כן החליט שהסתיידות בכתף שנראות אולטרסאונד כתף זה בגלל שאני נחשבת במכבי כסוכרתית למרות ש5 שנים אהמדדים של הסוכר נמוכים מאוד ואובחנתי סוכרתית רק לפני 5 שנים והמחלה לא פעילה בככ
אני מרגישה שהאורטופד בגלל דיעה קדומה כנגד פגועי נפש החליט ששאני ממצאיה הכל למרות המסמכים שהבאתילו
אני צריכה לתת תשובה לבית המשפט באם לקבל הסכם פשרה עם הביטוח לציין שהאורטופד לא קבע לי אחוז נכות בכלל
אני מרגישה מופלת לרעה מה אני יכולה לעשות בשלב זה?
תודה
פורטל iLaw הוקם במטרה אחת – להכניס תחת קורת גג אחת את כל עורכי הדין בארץ, ולאפשר לגולשים להגיע לרשימת עורכי הדין הרלבנטית ביותר עבורם בקלות. רשת האינטרנט מאפשרת כיום לדעת פרטים רבים
פורטל iLaw הוקם במטרה אחת – להכניס תחת קורת גג אחת את כל עורכי הדין בארץ, ולאפשר לגולשים להגיע לרשימת עורכי הדין הרלבנטית ביותר עבורם בקלות. רשת האינטרנט מאפשרת כיום לדעת פרטים רבים