הותקפתי והצד השני טען שתקפתי אותו.פתחו לי תיק אבל סגרו מחוסר ענין לציבור.
ערערתי לראש משרד חקירות כמו שאמרו לי במשטרה כדי לשנות את זה ל"חוסר אשמה" ,אבל דחו אותי.(קבלתי מכתב דחייה מרפ"ק קצינת פיקוח ובקרה.)
למי אפשר לערער עכשיו?מה התהליך?כמה הוא עולה?איך יודעים אם יש סיכוי?
במשטרה אמרו לי שאפשר לערער רק כבר לפרקליטות המדינה מחלקת ערערים בירושלים!
איפה הם?אפילו כתובת או טלפון לא הסכימו לתת לי!אני גר במרכז בכלל..
צלמתי את התיק אבל המשטרה לא הסכימו לתת לי את כול החומר -למשל טביעות האצבע והצילומי חבלה של שני הצדדים וגם מה המצב המשפטי של התוקף שלי וכו'..
זה חוקי?
יש לך 30 יום להגיש את הערר. הערר מוגש לקצין החקירות המרחבי/המחוזי
אם צלמת את התיק אוכל לעיין בו ולהעריך מה הסיכוי וכן לבקש מהמשטרה את כל החומר ולא רק את חלקו.
אתה מוזמן ליצור עמי קשר להמשך ייעוץ/טיפול אישי
עו"ד ערן צלניקר
שלושים יום ממתי?מהיום שקבלתי את המכתב דחייה ?זה יה כבר ממזמן.ולא רשום שם כלום על שלושים יום כזכור לי.
וגם הערר הראשון שעשיתי הוגש גם לקצין חקירות כמו שרשמת(קצינת פיקוח ובקרה -רפ"ק)
אז האם יש דרך??
במשטרה טוענים שזה כול החומר שאני יכול לקבל לפי החוק..
אנא תומר לי האם יש טעם בכלל וכמה זה צפוי לעלות התהליך כי אני לא עובד כבר תקופה ולא במצב כלכלי טוב..
כמה אתה גובה עבור בדיקה?
30 יום החל מרגע קבלת מכתב הדחייה לבקשה הראשונה שלך. הערר מוגש לקצין החקירות המחוזי שהוא נמצא מעל הקצינה שאליה הגשת את הבקשה הראשונה. גם אם 30 הימים חלפו אפשר להגיש ולהסביר מדוע התעכבת.
בכל הנוגע לעלויות אתה מוזמן ליצור עמי קשר
עו"ד ערן צלניקר
פורטל iLaw הוקם במטרה אחת – להכניס תחת קורת גג אחת את כל עורכי הדין בארץ, ולאפשר לגולשים להגיע לרשימת עורכי הדין הרלבנטית ביותר עבורם בקלות. רשת האינטרנט מאפשרת כיום לדעת פרטים רבים
פורטל iLaw הוקם במטרה אחת – להכניס תחת קורת גג אחת את כל עורכי הדין בארץ, ולאפשר לגולשים להגיע לרשימת עורכי הדין הרלבנטית ביותר עבורם בקלות. רשת האינטרנט מאפשרת כיום לדעת פרטים רבים