כאשר חידשתי את רישיון הרכב גיליתי שכתוב הרכב מעוקל. בבירור שעשיתי התברר שהגרוש שלי הטיל עיקול כאשר היינו בהליכי גירושין ולא הסיר את העיקול למרות שכבר חצי שנה אנו גרושים והרכב נשאר בבעלותי. כיצד מבטלים את העיקול ואם אפשר לתבוע אותו על עוגמת נפש?
שרון שלום, תחילה תבקשי ממנו לבטל את העיקול. היה ולא יסכים תפני בבקשה אל בית המשפט שעיקל את הרכב. לגבי תביעה, אני חושב שסיכוייה נמוכים. בסיום הגירושין גם עלייך היה לוודא שהעיקול הוסר, כמו כן לא נהוג בארץ לתת פיצוי בגלל עגמת נפש אלא נזק ממשי בפועל. בהצלחה אבישי אוסטרייכר, עו"ד
לא ידעתי שיש עיקול על הרכב. היה לי עו"ד שטיפל בכל ענייני הגירושין. זה לא מתפקידו לבדוק אם יש עיקולים וכד' ולדאוג שיוסרו?
אני לא יודע מה בדיוק העבודה שהוא קיבל ממך, לכן קשה לענות לך. מה שחשוב זה להסיר את העיקול וזה לא הליך מסובך. בהצלחה
פורטל iLaw הוקם במטרה אחת – להכניס תחת קורת גג אחת את כל עורכי הדין בארץ, ולאפשר לגולשים להגיע לרשימת עורכי הדין הרלבנטית ביותר עבורם בקלות. רשת האינטרנט מאפשרת כיום לדעת פרטים רבים
פורטל iLaw הוקם במטרה אחת – להכניס תחת קורת גג אחת את כל עורכי הדין בארץ, ולאפשר לגולשים להגיע לרשימת עורכי הדין הרלבנטית ביותר עבורם בקלות. רשת האינטרנט מאפשרת כיום לדעת פרטים רבים