שלום, רציתי לברר בקשר לעיקול בחשבון אני חייבת לחברת טלפון חוב על סך 5000 אלף שקל ואני ביקשתי מהם שישלחו לי שוברים בכדי לשלם סכום שנוח לי בחודש בחודשו בדואר שהוא 200 שקלים,ולמרות ששילמתי בדואר כבר כמה שוברים העורך דין שלהם בכל זאת ביצע לי עיקול בחשבון,לשאלתי . . האם המשכורות שיכנסו לי לחשבון יבלעו לי בגלל העיקול? תהיה לי אפשרות למשוך כסף לשכירויות וכאלה? אנא ממך תענה לי בהקדם אני חסרת כל ואיני יודעת מה לעשות.. חייבת פיתרון !!!
תודה
אוריין שלום רב, ראשית כאשר בקשת שוברים ע"ס 200 ש"ח , היית צריכה לבקש להגיע איתם להסדר ואז הם לא היו מבצעים עיקולים. בכל מקרה ניתן להגיש בקשה לצו תשלומים וביטול העיקולים. בעקרון עיקול משכורת יחל מגובה הפטור בהתאם לחוק. בהצלחה אבישי אוסטרייכר, עו"ד
פורטל iLaw הוקם במטרה אחת – להכניס תחת קורת גג אחת את כל עורכי הדין בארץ, ולאפשר לגולשים להגיע לרשימת עורכי הדין הרלבנטית ביותר עבורם בקלות. רשת האינטרנט מאפשרת כיום לדעת פרטים רבים
פורטל iLaw הוקם במטרה אחת – להכניס תחת קורת גג אחת את כל עורכי הדין בארץ, ולאפשר לגולשים להגיע לרשימת עורכי הדין הרלבנטית ביותר עבורם בקלות. רשת האינטרנט מאפשרת כיום לדעת פרטים רבים