שלום
אני מתחילה אוטוטו עבודה חדשה נתנו לי כל מיני דפים לחתום. אני יעבוד בסניף שלא פתוח במוצ"ש אז באחד הדפים כתוב שאם יצתרכו יוכלו להעביר אותי לסניף אחר ואם ירצו אני יצתרך לעבוד במוצ"ש.
1)אני פשוט באותו יום שחתמתי על ככ הרבה מסמכים שכחתי להגיד להם על כך. אני הודעתי כבר על עזיבה במקום עבודתי ואני תוך מספר ימים אמורה להתחיל לעבוד במקום החדש.
מה אתה מציע לי לעשות ?
2) עוד דבר באחד הדפים כתוב השכר הגלובלי שאקבל אבל השעות לא כתובות.
סיכמנו בראיון בע"פ על שעות עבודה על 9 שעות ביום ויום שישי עד מתי שסוגרים שלוש שעות לפני כניסת שבת.
מה לעשות מצד אחד חשבתי להרים טלפון ולדבר איתם על הדברים האלה לפני שאני מתחילה.
מצד שני הם יכולים לא לרצות שאני יתחיל בגלל שאני יבקש שתמחוק את הסעיף של מוצ"ש והעברת סניף בהתאם לצורך.
מה לעשות הבעיה שלי שאני חד הורית ואני פוחדת שיגידו שזה לא מתאים (אין לי אישור כלשהו שסיכמתי איתם שאני מתחילה הכל בע"פ) ואני פוחדת להשאר ללא עבודה כי כבר במקום עבודה הקודם הודעתי על עזיבה.
מה אתה מציע לי לעשות??
1. יכול להיות שלא יצטרכו אותך בסניף השני ותגידי להם שיש לך בעיה עם זה.
2. הסוגיה היא בעייתית, כי יתכן ושכרו אותך על בסיס העניין של השבת. ככל שתפני אליהם והם לא ירצו זו זכותם המלאה. בסופו של דבר העניין כתוב בהסכם.
אחז אגם, עו"ד
מנהל פורום דיני עבודה
פורטל iLaw הוקם במטרה אחת – להכניס תחת קורת גג אחת את כל עורכי הדין בארץ, ולאפשר לגולשים להגיע לרשימת עורכי הדין הרלבנטית ביותר עבורם בקלות. רשת האינטרנט מאפשרת כיום לדעת פרטים רבים
פורטל iLaw הוקם במטרה אחת – להכניס תחת קורת גג אחת את כל עורכי הדין בארץ, ולאפשר לגולשים להגיע לרשימת עורכי הדין הרלבנטית ביותר עבורם בקלות. רשת האינטרנט מאפשרת כיום לדעת פרטים רבים