שלום
אשמח לעזרתך ב-2 שאלות:
1. האם במידה ומדובר בכינוס נכסים שכ"ט שאושר במייל ביני לבין העו"ד גובר על החלטת השופט? (המקרה הוא שנקבע עם העו"ד שכ"ט נמוך יותר והוא לקח על דעת עצמו יותר, והשופט פשוט קבע את שכ"ט לטובת העו"ד)
2. העו"ד שאמור לייצג אותי בעוד נושא החליט שהוא אינו מייצג אותי כאשר כבר הגענו לשלב ההוכחות במשפט, על אף ששולם מלוא שכ"ט הטרחה בתיק הוא אינו מוכן להחזיר לי כסף (כנראה בטענה שעבד על התיק), מנגד ללכת לעו"ד אחר יעלה לי הכל מחדש שזה פחות הגיוני, לתבוע את העו"ד שלי גם יעלה לי כסף , אם בית המשפט יחייב את העו"ד שלי להמשיך מטבע הדברים יהיה בי את החשש שאינו מייצג אותי על הצד הטוב ביותר שיכול, מה אפשר לעשות במקרה זה? האם לנסות לפנות ללב העו"ד? לאיים בתביעה? נראה שמכל צד אני יכולה להפסיד והכוח רק אצל העו"ד.
המון תודה
פורטל iLaw הוקם במטרה אחת – להכניס תחת קורת גג אחת את כל עורכי הדין בארץ, ולאפשר לגולשים להגיע לרשימת עורכי הדין הרלבנטית ביותר עבורם בקלות. רשת האינטרנט מאפשרת כיום לדעת פרטים רבים
פורטל iLaw הוקם במטרה אחת – להכניס תחת קורת גג אחת את כל עורכי הדין בארץ, ולאפשר לגולשים להגיע לרשימת עורכי הדין הרלבנטית ביותר עבורם בקלות. רשת האינטרנט מאפשרת כיום לדעת פרטים רבים