לפני שבוע היה דיון בבית משפט לתעבורה בירושלים. קודם חברת ביטוח שרביט הפנה אותי לסיוע משפטי ע"י תשלום השתתפות עצמית 492 ש"ח למשרד עו"ד משה מצליח בנתניה.
אף נציג של המשרד לא הגיע לדיון בבית המשפט לתעבורה בירושלים. בעצם מתוך כ-20 נאשמים היתי אחד ויחיד ללא עו"ד. בפס"ד קבלתי 1000 ש"ח קנס על תאונת פגיעה בהולכת רגל ו-45 ימי שלילת רשיון. הנני חושב שאני זכאי לקבל ממשרד עו"ד את החזר דמי השתתפות ששלמתי ואולי גם פיצוי נוסף.
מה עלי לעשות. באמון הציבור סירבו לעזור לי בתאנה שהם גוף ציבורי ללא אמצעים פיננסים ולא יתערבו בנושא שלי. ההרגשה הייתה כמו של חייל שהופקר לדבו בשדה קרב…
שלום רב,
עומדת בפניך האפשרות להגיש בקשה לביטול פסק הדין.
בנוסף, תוכל להגיש תלונה ללשכת עו"ד ולשלוח העתק לחברת הביטוח שירביט שידעו מה המצב.
אתה זקוק לייעוץ פרטני במידה ותבחר לפעול בבקשה לביטול פסק הדין. הטלפון שלי מופיע למעלה.
מעל הכל, חשוב מאוד שתפקיד את רשיון הנהיגה שלך אחרת הפסילה לא תחשב.
בברכה
ערן בן עמי, עו"ד
פורטל iLaw הוקם במטרה אחת – להכניס תחת קורת גג אחת את כל עורכי הדין בארץ, ולאפשר לגולשים להגיע לרשימת עורכי הדין הרלבנטית ביותר עבורם בקלות. רשת האינטרנט מאפשרת כיום לדעת פרטים רבים
פורטל iLaw הוקם במטרה אחת – להכניס תחת קורת גג אחת את כל עורכי הדין בארץ, ולאפשר לגולשים להגיע לרשימת עורכי הדין הרלבנטית ביותר עבורם בקלות. רשת האינטרנט מאפשרת כיום לדעת פרטים רבים