לפני שנתים עברתי ניתוח להסרת סרטן במעי הגס תוך כדי ניתוח קיבלתי התקף לב 3 במיספר רופא תעסוקתי אסר אלי לעבוד בתפקיד שבו עבדתי למעביד לא היה תפקיד שמתאים למצבי הוצא לצאת לפרישה מוקדמת שהמעביד משלם לי את השכר היסכמתי במקביל פניתי לביטוח לאומי עברתי וועדה רפואית שקבעה ל 100 אחוז אי כושר עבוד ו78 אחוז אי כושר רפואי מקבל מהם קיצבת נכות קטנה השכר מהמעביד נמוך מאד לעומת שכרי שעבדתי אני מבוטח בקגמ קרן פנסיה וותיקה האם זה כולל עובדן כושר עבוד והאם אני זכאי לה
בהתאם לתנאי קרן הפנסיה, קג"מ הינה קרן ותיקה, כאשר השכר שמשולם על ידי מעבידך הוא אמור להיות קצבת פנסיה, על פי צו ההרחבה לביטוחים פנסיוניים, כל הסדר פנסיוני כזה או אחר, חיי ב בכיסוי ביטוחי של אובדן כושר העבודה, לפיכך תשובתי הינה בחיוב.
הינך אמור לפנות לקרן ולהגיש טפסי תביעה בעניין.
פורטל iLaw הוקם במטרה אחת – להכניס תחת קורת גג אחת את כל עורכי הדין בארץ, ולאפשר לגולשים להגיע לרשימת עורכי הדין הרלבנטית ביותר עבורם בקלות. רשת האינטרנט מאפשרת כיום לדעת פרטים רבים
פורטל iLaw הוקם במטרה אחת – להכניס תחת קורת גג אחת את כל עורכי הדין בארץ, ולאפשר לגולשים להגיע לרשימת עורכי הדין הרלבנטית ביותר עבורם בקלות. רשת האינטרנט מאפשרת כיום לדעת פרטים רבים