שלום, לפני כשנה קרוב משפחה שלי (אדם מבוגר) היה מעורב בתאונה עם מונית (ללא נזקי גוף). הסיבה לתאונה ההיתה סתייה של המונית לנתיב אחר בעת פניה. התאונה דווחה לחברת הביטוח. נהג המונית דחה את הטעהב שזוהי אשמתו והוצע לנו להגיע לתביעה. כיוון שמדובר באדם מבוגר, החלטנו לוותר ולשלם השתתפות עצמית. חודשים אחרי שהכל הוסדר פנה אלינו עו"ד שמייצג את חברת הביטוח שלנו וזימן את קרוב המשפחה שלי לתת עדות בבית משפט (הם תובעים את הצד השני). הסברתי לו שמדובר באדם מבוגר שאינו דובר שפה. האם חברת הביטוח יכולה לחייב אותו להעיד בבית המשפט?שלום, לפני כשנה קרוב משפחה שלי (אדם מבוגר) היה מעורב בתאונה עם מונית (ללא נזקי גוף). הסיבה לתאונה ההיתה סתייה של המונית לנתיב אחר בעת פניה. התאונה דווחה לחברת הביטוח. נהג המונית דחה את הטעהב שזוהי אשמתו והוצע לנו להגיע לתביעה. כיוון שמדובר באדם מבוגר, החלטנו לוותר ולשלם השתתפות עצמית. חודשים אחרי שהכל הוסדר פנה אלינו עו"ד שמייצג את חברת הביטוח שלנו וזימן את קרוב המשפחה שלי לתת עדות בבית משפט (הם תובעים את הצד השני). הסברתי לו שמדובר באדם מבוגר שאינו דובר שפה. האם חברת הביטוח יכולה לחייב אותו להעיד בבית המשפט?
שאלה לא רלוונטית לפורום זה שעוסק בעבירות תנועה ולא בהיבט הנזיקי
פורטל iLaw הוקם במטרה אחת – להכניס תחת קורת גג אחת את כל עורכי הדין בארץ, ולאפשר לגולשים להגיע לרשימת עורכי הדין הרלבנטית ביותר עבורם בקלות. רשת האינטרנט מאפשרת כיום לדעת פרטים רבים
פורטל iLaw הוקם במטרה אחת – להכניס תחת קורת גג אחת את כל עורכי הדין בארץ, ולאפשר לגולשים להגיע לרשימת עורכי הדין הרלבנטית ביותר עבורם בקלות. רשת האינטרנט מאפשרת כיום לדעת פרטים רבים