שלום רב,
עד לאחרונה הייתי עובדת של חברת g4s במקום שבו מראש התחייבתי למשרה חלקית מעצם היותי סטודנטית. המעסיק הישיר שלי מעולם לא חייב אותי לעבוד מינימום של משמרות ובתקופות מבחנים היו שבועות שלא עבדתי כלל. לאחר 9 חודשים הודעתי על התפטרותי והמנהל הישיר שאל אם אעבוד בימי ההודעה המוקדמת. מכיוון שהייתי בשיא תקופת מבחנים אמרתי לו שאני לא אוכל לעבוד אולם היה ברור לשנינו שאני עומדת לרשות החברה באם יצטרכו שאגיע למשמרת. כמובן ששלחתי מכתב התפטרות מסודר הכולל את היום האחרון לעבודתי כחוק. לפני כשבוע נשלח אליי בדואר תלוש המשכורת האחרון ובו הורד סכום כסף על "אי הודעה מוקדמת" משיחה עם מנהל בכיר יותר נאמר לי שמכיוון שלא נכחתי במשמרות במקום העבודה בשבוע של ההודעה המוקדמת זה כאילו לא הודעתי מראש על עזיבתי. האם על פי החוק יש חובה לעובדי משמרות העובדים במשרה חלקית להיות נוכחים בימי ההודעה המוקדמת? בייחוד כשברור לכל שאני סטודנטית בתקופת מבחנים וגם בחודשים שקדמו להתפטרותי היו שבועות בהם לא עבדתי עקב לימודיי.
אני נואשת לעזרה בנושא
תודה מראש
הדר
פורטל iLaw הוקם במטרה אחת – להכניס תחת קורת גג אחת את כל עורכי הדין בארץ, ולאפשר לגולשים להגיע לרשימת עורכי הדין הרלבנטית ביותר עבורם בקלות. רשת האינטרנט מאפשרת כיום לדעת פרטים רבים
פורטל iLaw הוקם במטרה אחת – להכניס תחת קורת גג אחת את כל עורכי הדין בארץ, ולאפשר לגולשים להגיע לרשימת עורכי הדין הרלבנטית ביותר עבורם בקלות. רשת האינטרנט מאפשרת כיום לדעת פרטים רבים