אני מבוטחת במגדל ,פניתי לפמי פרימיום ושלחו אינסטלטור שהגיע באיחור של שעתים וללא כלי עבודה וקבע בדוח חתום שיש במטבח סתימה קשה שאינה מכוסה בבטוח ושאני צריכה קבלן פרטי שיעבוד עם ספירלה חשמלי וכך עשיתי אבל האינסטלטור הפרטי לא הצליח לתקן כי לדבריו הבעיה היא צנרת לא תקינה .פניתי שוב ל םמי םרמיום ושלחו כעבור שבוע אינסטלטור נוסף כבר בא עם ספירלה ידני שכמובן והציע לי להחליף צנרת על חשבוני , היות ולא כתב דוח הפקידה של פמי פרמיום אמרה לי שזאת סתימה מורכבת שלא באחיותם ולדרישתי ישלחו לי מפקח בעוד 13 ימים . אני בלי מטבח כבר 20 יום
שאלתי מה זה סתימה מורכבת ? האם שולחים איש מקצוע מטעם החברה האם הוא חייב להביא אמצעי איתור כגון מצלמה הדמיה ? איכן יש פסק דין הקובע מה המבטח מחוייב
יש להפעיל לחץ באמצעות סוכן הביטוח שהבעיה תתוקן באופן מיידי ע"י הביטוח, או לחילופין קחי איש מקצוע, שלמי עבור התיקון ולאחר מכן הגישי תביעה נגד הביטוח. סתימה קשה שאינה מכוסה ע"י הביטוח? בדקי היטב את תנאי הפוליסה!! האם קיימת החרגה כזו? בדקי עם הסוכן. בברכה, רונית רוטלוי, עו"ד
פורטל iLaw הוקם במטרה אחת – להכניס תחת קורת גג אחת את כל עורכי הדין בארץ, ולאפשר לגולשים להגיע לרשימת עורכי הדין הרלבנטית ביותר עבורם בקלות. רשת האינטרנט מאפשרת כיום לדעת פרטים רבים
פורטל iLaw הוקם במטרה אחת – להכניס תחת קורת גג אחת את כל עורכי הדין בארץ, ולאפשר לגולשים להגיע לרשימת עורכי הדין הרלבנטית ביותר עבורם בקלות. רשת האינטרנט מאפשרת כיום לדעת פרטים רבים