שלום. במשך חודשים ארוכים סלקום חייבה אותי בחשבונית הרבה יותר מאשר התחייבתי בעסקה מולם. בסוף החלטתי להתנתק ועברתי לחברה חלופית. נשאר לי לשלם בעבור המכשיר יתרה בסך – 1800 ₪. הם העבירו תביעה לעו"ד והוסיפו חודשיים תשלום בתאריכים שלא הייתי חברה אצלם (ויש לי מסמכים המעידים על כך). וכמו כן דורשים שאשלם שכר טרחה עו"ד.
אני הגשתי תביעות קטנות – בה ציינתי כי אשלם את חלקי כנדרש אך שאני דורשת מסלקום להחזיר לי את החיובים המיותרים שגבו ממני חודש בחודשו ופיצוי על עוגמת הנפש בגין ההתנהלות שלהם מולי.
נציג מסלקום התקשר ואמר לי כי עלי לבטל את התביעה כיוון שאני לא יכולה להגיש תביעות קטנות כאשר אני במעמד שאני חייבת להם כסף על המכשיר.
הכוונה של נציג סלקום היא, שכל עוד הנך חייב כסף על המכשיר (ואת זאת תאלצי לשלם) אזי חיוב היתר יתקזז מסך התשלום עבור המכשיר. גם אם לא לכך התכוון הנציג, זו אמורה להיות הגישה. על כן, תביעתך בעיתית כיוון שהנך חייבתך כסף ממילא לסלקום. זה לא אומר שעלייך לבטל את התביעה אך תגיעי להסכמה איתם.
בברכה,
עו"ד שרית לנגה יצחקי
פורטל iLaw הוקם במטרה אחת – להכניס תחת קורת גג אחת את כל עורכי הדין בארץ, ולאפשר לגולשים להגיע לרשימת עורכי הדין הרלבנטית ביותר עבורם בקלות. רשת האינטרנט מאפשרת כיום לדעת פרטים רבים
פורטל iLaw הוקם במטרה אחת – להכניס תחת קורת גג אחת את כל עורכי הדין בארץ, ולאפשר לגולשים להגיע לרשימת עורכי הדין הרלבנטית ביותר עבורם בקלות. רשת האינטרנט מאפשרת כיום לדעת פרטים רבים