נכבדי/נכבדתי , 1. יש לי חוזה שכירות לדירתי ויש בו סעיף " רצתה השוכרת או המשכיר לסיים את החוזה בטרם עת תודיע האחת לשני חודשים מראש" 2. השוכרת הודיעה לי ובתאריך 15/2/2021 יעברו להם החודשים. 3. אתמול הודיעה לי השוכרת שלא מצאה ציור חליפי ושאמתין עד שתמצא…. שאלתי- 1. האם משתמע מנוסח הסעיף שאם חלפו חודשים ולא עזבה – עליה להודיע לי שוב חודשים מראש ובאם תעזוב לפני זאת אאלץ להחזיר לה שכ"ד בהתאם? או 2 עתה היא יכולה לעזוב בכל מועד שרוצה עד תום החוזה ומבלי שאדע תאריך מראש? בתודה מראש, שלמה לוין
שלמה שלום, ההסתעפות בהתרחשות שאתה מתאר בעניין הודעת השוכרת סבוכה ויש לקבל ממך הבהרות היכן בדיוק הדברים עומדים. בהתאם לכך אוכל לייעץ לך כיצד לפעול בכדי להגשים את המטרה שלך בעסקה דנן. אתה מוזמן לפנות אלי ואשמח לעזור לך בעניין.
בברכה,
עו"ד דרור הראל
08-6384080
פורטל iLaw הוקם במטרה אחת – להכניס תחת קורת גג אחת את כל עורכי הדין בארץ, ולאפשר לגולשים להגיע לרשימת עורכי הדין הרלבנטית ביותר עבורם בקלות. רשת האינטרנט מאפשרת כיום לדעת פרטים רבים
פורטל iLaw הוקם במטרה אחת – להכניס תחת קורת גג אחת את כל עורכי הדין בארץ, ולאפשר לגולשים להגיע לרשימת עורכי הדין הרלבנטית ביותר עבורם בקלות. רשת האינטרנט מאפשרת כיום לדעת פרטים רבים