שלום
אני התחברתי לפרטנר tv ואחרי כמה זמן חיברתי גם את ההורים שלי שהם בני 65 ומעלה. לאחר מס' חודשים אני התנתקתי ואמרו לי שעליי להמשיך לשלם על ראוטר שכביכול התחייבתי עליו למשך 36 תשלומים גם אם אני לא משתמשת בו. לאחר כמה חודשים גם ההורים שלי התנתקו אולם להם לא אמרו על הראוטר אלא ניתקו אותם מבלי לציין שיש להם חוב. עכשיו אני ממשיכה לשלם על ראוטר שאני לא משתמשת בו למרות שאני הפצרתי בהם להחזיר להם כי המוצר חדש לגמרי ואין לי מה לעשות בו ובכל זאת מסרבים לקסל בחזרה. לגבי ההורים שלי התיק שלהם הועבר למחלקה משפטית מבלי לקבל מכתבי התראה והחברה טוענת כי שלחו הודעות לטלפונים וההודעות ששלחו צויין בהן רק להסדיר אמצעי תשלום וזה טופל על ידנו ובכל זאת העבירו את התיק למחלקה משפטית. אני שמעתי על חוק שמאפשר לאזרחים ותיקים מעל גיל 65 לבטל חוזה עד 4 חודשים האם במקרה הנ"ל זה גם? למרות שאני זאת שדיברתי עבורם בגלל שהם לא דוברים את השפה העברית? מה עלי לעשות והאם אני יכולה לבטל את החוזה שלי על הראוטר שאין לי בי שימוש?
תודה מראש
שלום,
בהמשך לשיחתנו הטלפונית בעניינך – מדובר פה במס' נושאים משפטיים לטיפול.
במקרה שלך – מדובר בעסקה מתמשכת ועל כן בהתאם לחוק את רשאית לבטלו (במילים אחרות אין דבר כזה מתחייבות ל 36 חודשים על ראוטר כאשר לא ניתן שירות – נראה שהחברה מנסה למצוא דרך עוקפת לחוק הגנת הצרכן) ועל כן יש צורך לטפל בעניין זה משפטית.
לעניין הוריך – לא ציינת האם הוריך הם אלו שמשלמים בעבור השירות או את. בכל מקרה גם בעניין זה את ואו הוריך רשאים לבטל את השירות מתי שרוצים כיוון שמדובר בעסקה מתמשכת.
ככל שאת מעוניינת בייעוץ סיוע וטיפול משפטי בעניינך – את מוזמנת לפנות למשרדי.
פורטל iLaw הוקם במטרה אחת – להכניס תחת קורת גג אחת את כל עורכי הדין בארץ, ולאפשר לגולשים להגיע לרשימת עורכי הדין הרלבנטית ביותר עבורם בקלות. רשת האינטרנט מאפשרת כיום לדעת פרטים רבים
פורטל iLaw הוקם במטרה אחת – להכניס תחת קורת גג אחת את כל עורכי הדין בארץ, ולאפשר לגולשים להגיע לרשימת עורכי הדין הרלבנטית ביותר עבורם בקלות. רשת האינטרנט מאפשרת כיום לדעת פרטים רבים