לפני חצי שנה התלוננתי על בעלי על איומים ותקיפה ואף הבאתי הוכחות צילומים והודעה שלו בעיניין. הוא הורחק ומאז גר בדירה נפרדת. לפני חודש התקשר אלי החוקר במשטרה ושאל מה קורה מאז ואני אמרתי שמבחינתי הוא לא מטריד אותי ואני סולחת לו והוא גם הבין את מעשיו ומצידי אפשר לסגור את התיק..
התיק הועבר לתביעות לפני סעיפי התלונה הינם עוון ופשע . ואכן בחודשיים האחרונים היחסים עם בעלי טובים אני סלחתי לו
ואולי אפילו נחזור להתגורר שוב ביחד. שאלתי האם אני יכולה לבקש מהתביעות לסגור את התיק ולא להגיש כתבי אישום מאחר ותדעתי זה הכיוון. בהתחלה לחצתי שהתיק לא יסגר . אם אבקש סגירת תיק מהסיבה של שלום בית
האם זה אפשרי מבלי שיגרם לי נזק.
איך עלי לפעול לסגירת התיק לפני הגעתו לכתב אישום. בעלי הינו אדם מבוגר שלמד לקח והבין את מעשיו.
האם הוא צריך לכתוב מכתב שלמד לקח ולבקש סגירת התיק
או אני.
בתודה מראש מאוד דחוף
את יכולה לפנות לשלוחת התביעות הרלבנטית ולשרטט להם את המצב או לחילופין להיעזר בשירותיו של עו"ד על מנת שיפעל לסגירת התיק.
את מוזמנת ליצור איתי קשר טלפוני
עו"ד ערן צלניקר
תודה על התשובה
אבל ברצוני אם אפשר לחדד את השאלה. באם אבקש לסגור את התיק מהסיבה של שלום בית
האם לא יגרם לי נזק מבחינת הפרקליטות על הגשת התלונה מלכתחילה בגלל עלויות חקירה?
לציין שהתלונה בזמנו הייתה צודקת ועם הוכחות כתובות וצילומים.
בתודה
פורטל iLaw הוקם במטרה אחת – להכניס תחת קורת גג אחת את כל עורכי הדין בארץ, ולאפשר לגולשים להגיע לרשימת עורכי הדין הרלבנטית ביותר עבורם בקלות. רשת האינטרנט מאפשרת כיום לדעת פרטים רבים
פורטל iLaw הוקם במטרה אחת – להכניס תחת קורת גג אחת את כל עורכי הדין בארץ, ולאפשר לגולשים להגיע לרשימת עורכי הדין הרלבנטית ביותר עבורם בקלות. רשת האינטרנט מאפשרת כיום לדעת פרטים רבים