הותקפתי קלות במקום העבודה על ידי אחד העובדים ללא סיבה מוצדקת יל ידי כך שהוא דחף אותי בחוזקה וכמעט נפלתי , לא נפגעתי אבל מדובר בתקיפה שלא כדין , העובד ממשיך לעבוד שם כרגיל , ורק הפרידו בין המשמרות שלנו , אני הגשתי תלונה במשטרה ואחרי יום אחרי שמנהל הבטחון של המפעל שבו אני עובד התערב קיבלתי הודעה באתר מנע את ההודעה הבאה : " התקבלה החלטה לסגור את התיק ללא ביצוע חקירה פלילית מהעילה: נסיבות העניין בכללותן אינן מתאימות לפתיחה בחקירה שכן מדובר באירוע שההליך הפלילי אינו מסגרת מתאימה לבירורו. הודעה בכתב תישלח אליך על ההחלטה ועל זכותך להגיש ערר, תוך 60 יום ממועד קבלת ההודעה " יצויין כי קיימת מצלמת אבטחה איפה שהותקפתי וניתן לצפות בהקלטה , אך המנהל בטחון של המפעל מסרב להעביר לי את הסרטון , נראה לי לא הגיוני שככה סוגרים תיק על תקיפה מה דעתך מה ניתן לעשות ?
במסגרת תעדוף שעושה משטרת ישראל – התיק נחשב למעין סכסוך פנימי במקום העבודה ולכן הם מעדיפים לסגור אותו. כמו שהודיעו לך יש לך זכות לערור על הסגירה. לגבי הסרטון – ניתן לפנות לבית משפט ולבקש צו שיורה למקום העבודה למסור את הקטע הרלבנטי ממכשיר ה-DVR למשטרה או לך
פורטל iLaw הוקם במטרה אחת – להכניס תחת קורת גג אחת את כל עורכי הדין בארץ, ולאפשר לגולשים להגיע לרשימת עורכי הדין הרלבנטית ביותר עבורם בקלות. רשת האינטרנט מאפשרת כיום לדעת פרטים רבים
פורטל iLaw הוקם במטרה אחת – להכניס תחת קורת גג אחת את כל עורכי הדין בארץ, ולאפשר לגולשים להגיע לרשימת עורכי הדין הרלבנטית ביותר עבורם בקלות. רשת האינטרנט מאפשרת כיום לדעת פרטים רבים