חברה לדוגמנות, פירסמה מודעה שהיא מחפשת אנשים לצורך פרסומות . באתי למקום וקיבלו אותי דיי מהר ואפילו ערכו לי כמה צילומים, אבל ביקשו ממני לשלם 5,000 ש"ח. בגלל שזה תמיד היה חלום שלי, שילמתי את הסכום בצי'ק שהיה אמור להיות ערבון, עד שיזמנו אותי לכל מיני פרסומות, אחרי שבועיים פרסמו בטלוויזיה שהחברה הזאת עשתה עוקץ להרבה אנשים והיא נסגרה ולקחה את כל הכסף מבלי לתת תמורה, הגשתי תביעה בבית המשפט לתביעות קטנות וקיבלתי אחרי איזה תקופה מכתב שהתיק נסגר מחוסר עניין לציבור. מה זה אומר?
שלום,
הסיפור שאת מתארת לא הגיוני. לאחר הגשת כתב תביעה בבית המשפט לתביעות קטנות, לא יכולה להיות תשובה של בית המשפט שהתיק נסגר מחוסר עניין לציבור.
תיק נסגר מחוסר עניין לציבור רק במשטרה. לא בבית המשפט.
אולי התשובה שקיבלתי זה מהמשטרה, אבל בכל מקרה זו הייתה התשובה והתיק נסגר, אז מה עושים?
תחילה עליך להבין האם התיק נסגר במשטרה או בבית המשפט.
אשמח שתעדכני אותי כדי שאסביר לך מה ניתן לעשות.
פורטל iLaw הוקם במטרה אחת – להכניס תחת קורת גג אחת את כל עורכי הדין בארץ, ולאפשר לגולשים להגיע לרשימת עורכי הדין הרלבנטית ביותר עבורם בקלות. רשת האינטרנט מאפשרת כיום לדעת פרטים רבים
פורטל iLaw הוקם במטרה אחת – להכניס תחת קורת גג אחת את כל עורכי הדין בארץ, ולאפשר לגולשים להגיע לרשימת עורכי הדין הרלבנטית ביותר עבורם בקלות. רשת האינטרנט מאפשרת כיום לדעת פרטים רבים