שלום רב,בז למעשי,במשך 4 חודשים מספר פעמים גנבתי בסופר שאני לקוח בו קבוע( לא שילמתי על מוצר 1/2 ,מכל העגלה בקופה העצמית) ברשת קמעונאית)
נתפסתי עי הקבט כשיצאתי מהסופר,אשר הכניס אותי לחדר עשה תשאול ועבר על המצלמות ראה כמה סרטונים והציג לי אותם,הודאתי ,הוא שאל על איזה סכום אני חושב שגנבתי בתקופה זו אמרתי שבערך 800 למרות שחושב שזה פחות בכל מקרה מעשים בזויים(אני לא זקוק ועובד בעבודה מכובדת) לא יודע מה דחף אותי למעשים אלו,פשוט מהבושה והפחד,ושילמתי לו באשראי 800 שח ,הוא החתים אותי שאני מודא באשמה,שלא יעשה זאת שוב,ותודה לרשת x שלא הזמינה משטרה,וצילם את הרשיון שלי,מה הוא יכול לעשות בהמשך??
זה קרא אתמול,ואני בקושי ישן ואוכל .
ברור שלא אעשה זאת שוב לעולם אך השאלה שלי האם הם יכולים ללכת עם זה יותר רחוק ,להגיש תלונה במשטרה ואז יזמינו אותי לחקירה ותיק פלילי ,בית משפט משפט? או שזה נשאר במאגר שלהם והם עזבו אותי לנפשי או יכולים לחזור אליי ולדרוש עוד משהו.
מה עליי לעשות אם יתקשרו מהמשטרה ויזמנו לחקירה.
כל הגוף רעידות.
פורמאלית, בהחלט יכול להיות מצב בו יש תלונה במשטרה
אם אתה מוזמן לחקירה תתייעץ עם עו"ד פלילי לפני כן
פורטל iLaw הוקם במטרה אחת – להכניס תחת קורת גג אחת את כל עורכי הדין בארץ, ולאפשר לגולשים להגיע לרשימת עורכי הדין הרלבנטית ביותר עבורם בקלות. רשת האינטרנט מאפשרת כיום לדעת פרטים רבים
פורטל iLaw הוקם במטרה אחת – להכניס תחת קורת גג אחת את כל עורכי הדין בארץ, ולאפשר לגולשים להגיע לרשימת עורכי הדין הרלבנטית ביותר עבורם בקלות. רשת האינטרנט מאפשרת כיום לדעת פרטים רבים