לפני כחודשיים וחצי בלילה נפלתי בחניה של רמי לוי בירושלים. עפתי וקיבלתי מכה בראש ובייד מילאתי טופס תאונה בחנות והייתי במיון. למזלי אני בסדר למעט סימן שפשוף שנותר לי בפנים מתחת לעין. הנפילה היתה בשל בור שהיה בחניה החשוכה ולא ניתן לראותו(לאחר שנפלתי מילאו אותו בחול לבן).הייתי בכמה ימי מנוחה בבית ואתמול (כן רק אתמול) לאחר מס' פעמים שפניתי- הציעו לי פיצוי של 500 ש"ח בתלושי קניה!! אני שואלת האם הרשלנות שלהם שגרמה לנפילה משחקת כאן תפקיד ומה עלי לעשות
תודה מראש
נילי
נילי שלום,
ראשית החלמה מלאה ומהירה.
500 ש"ח הינו סכום נמוך יחסית.
הייתי במקומך שולח דרישה לקבלת פיצוי עבור הכאב והסבל, ימי המנוחה שלא עבדת, הוצאות רפואיות (אם היו) והוצאות נסיעה (אם היו). אני מעריך את הפיצוי שאת צריכה לקבל בסך כ- 5,000 ש"ח (לפשרה). תצרפי למכתב הדרישה העתק מהמסמכים הרפואיים, העתק מטופס התאונה וכן חשבוניות / קבלות עבור הוצאות שהוצאת, וכן העתק מתלוש שכר שמראה כי לא עבדת באותם ימי מנוחה.
אני מקווה שצילמת את הבור לפני שמילאו אותו ורשמת שמות של עדים לאירוע, אם כן תשלחי אותם גם כן עם מכתב הדרישה.
שיהיה בהצלחה!
אריה
פורטל iLaw הוקם במטרה אחת – להכניס תחת קורת גג אחת את כל עורכי הדין בארץ, ולאפשר לגולשים להגיע לרשימת עורכי הדין הרלבנטית ביותר עבורם בקלות. רשת האינטרנט מאפשרת כיום לדעת פרטים רבים
פורטל iLaw הוקם במטרה אחת – להכניס תחת קורת גג אחת את כל עורכי הדין בארץ, ולאפשר לגולשים להגיע לרשימת עורכי הדין הרלבנטית ביותר עבורם בקלות. רשת האינטרנט מאפשרת כיום לדעת פרטים רבים