שלום.
נפלתי במדרכה עקב מדרגה אשר ממוקמת לאורכה, אינה מסומנת ולפי איך שזה נראה גם כוסתה באספלט טרי (כלומר בוצעו עבודות תיקון באותו אזור, אך לא כיסו את את המדרגה הנ"ל). פניתי לקו"ח שלי. אין שברים, למזלי, אל יש נקע בקרסול שמאלי וחבלה ושפשוף רציני בברך ימנית ושפשופים קלים בידיים. קיבלתי חופש מחלה לשבוע. לפי מה שאני הבנתי מאנשים שעזרו לי לקום (עובדי מכון יופי שליד) איני הראשונה שנופלת שם. איני חושבת שאני אשמה בנפילה. חוץ מהעניין שאי-אפשר לראות את המדרגה גם תאורת רחוב לא הופעלה בשעה נכונה. נפלתי בסביבת 5 בערב שכבר מחשיך ופנסי רחוב לא דלקו, אז גם אם הייתי רוצה אפור (אספלט) בדמדומים לא נותן צל ואי-אפשר לראות את המדרגה בכלל, אלא אם מסתכלים במכוון מתחת לרגליים (מחפשים אותה). אני רוצה לתבוע את העירייה בגין הנזק והסבל שנגרם לי. מה אליי לעשות?
בתודה מראש.
יוליה
יוליה שלום, נא צלמי את המקום בו נפלת. האם היו לך עדים? שמרי את התיעוד הרפואי. כדאי גם לפנות למוקד העירוני ולהתריע על המפגע. יש לפנות לעירייה למח' ביטוחים ולבקש את פרטי הביטוח ולדרוש פיצוי. את מוזמנת לפנות להמשך התייעצות. בברכה, רונית רוטלוי, עו"ד
פורטל iLaw הוקם במטרה אחת – להכניס תחת קורת גג אחת את כל עורכי הדין בארץ, ולאפשר לגולשים להגיע לרשימת עורכי הדין הרלבנטית ביותר עבורם בקלות. רשת האינטרנט מאפשרת כיום לדעת פרטים רבים
פורטל iLaw הוקם במטרה אחת – להכניס תחת קורת גג אחת את כל עורכי הדין בארץ, ולאפשר לגולשים להגיע לרשימת עורכי הדין הרלבנטית ביותר עבורם בקלות. רשת האינטרנט מאפשרת כיום לדעת פרטים רבים