נעצרתי שלשום על ידי שוטר תנועה שטען בדו"ח שקיבלתי כי נסעתי עם כוס בימין שמאל. הכוס הייתה בצד ימין שלי, ולא נגעתי בה. האם אפשר לערער? בבירור הוא חיפש סיבה וכשניגש לבדוק אותי וראה את הקפה בצד ימין של הנהג הסיק כי שתיתי מתוך נהיגה. האם יש איסור על כך בכל מקרה? ובמידה איך אני מערער זו מילה שלי כנגד מילה שלו.
איתי שלום,
אין שחור לבן. בעקרון אתה יכול להגיש בקשה להישפט. זה יעלה לך יותר מהקנס.
יש כמה שאלות שצריך להבין, ראשית מה כתוב בדברי הנהג. שנית, אתה מודה שלא היו לך שתי ידיים על ההגה (שזאת עבירה נושאת קנס בצידה) כך שאני לא ממש בטוח שיש לך "קייס" להלחם.
הנושא יותר מורכב ממה שתארתי, חסרים גם הרבה פרטים שאתה צריך לספק כדי שאוכל לתת ייעוץ פרטני יותר.
במדיה ואתה מחליט שאתה מעוניין להשפט, אתה מוזמן לתאם איתי פגישת ייעוץ כדי לגבש החלטה סופית.
בברכה,
ערן בן עמי, עו"ד
פורטל iLaw הוקם במטרה אחת – להכניס תחת קורת גג אחת את כל עורכי הדין בארץ, ולאפשר לגולשים להגיע לרשימת עורכי הדין הרלבנטית ביותר עבורם בקלות. רשת האינטרנט מאפשרת כיום לדעת פרטים רבים
פורטל iLaw הוקם במטרה אחת – להכניס תחת קורת גג אחת את כל עורכי הדין בארץ, ולאפשר לגולשים להגיע לרשימת עורכי הדין הרלבנטית ביותר עבורם בקלות. רשת האינטרנט מאפשרת כיום לדעת פרטים רבים