לפני כ7 חודשים נסעתי לתל אביב עם אדם אחר ברכב שלא שלי
אני הייתי הנהג
במחסום משטרתי בדרך נעצרנו על ידי שוטרי מגב
נערך חיפוש ברכב ובו נמצא כ100 שקיות שחורות עם הכיתוב נייס גאי
הובלתי לחקירה שבה טענתי שאין לי קשר לשקיות האלה ואינני יודע את תכולתן משם לטביעות אצבע צילומים וכו..
(אומנם ידעתי שהחבר מתעסק בדברים האלה ואפילו נשפט מספר פעמים אבל באמת שלא היה לי קשר לשקיות האלה)
לפני כחודש וחצי הגעתי לתחנת המשטרה בעירי בדרום וביקשתי מרשם פלילי
לא היה כתוב בו כלום השוטר אמר "אתה נקי"
כשסיפרתי לשוטר על המקרה הוא בדק במחשב ואמר
"יש משהו בתחנת אילת תשאיר את זה ככה"
לשאלתי
אני בבעיות??? אני לא מצליח לישון בלילה מרוב פחד שמחר מפטרים אותי מהעבודה ומכתימים לי תחיים
נ.ב
עד המקרה הזה ללא עבר פלילי
שירות קרבי מלא ביחידה מיוחדת
עובד במשרד הביטחון
על פניו מעצם העובדה שהרכב שייך לך יש סכוי לא מבוטל שיראו את הסם כשייך גם לך – זאת במידה וניתן להראות שידעת והסכמת. חסרים לי פה נתונים לגבי נסביות ההחזקה , גרסת האדם השני וכיוצ"ב. לא ברור לי כיצד אין לך רישום – לאור העובדה שנחקרת באזהרה ופתחו לך תיק. ככל הנראה יש לך תיק פתוח ומקבלי ההחלטות צריכים להחליט מה לעשות איתך. יש מספר מישורים שניתן לפעול בהם. תוכל לפנות אלי להמשך ייעוץ אישי והרחבת השיח לגבי המקרה.
עו"ד ערן צלניקר
פורטל iLaw הוקם במטרה אחת – להכניס תחת קורת גג אחת את כל עורכי הדין בארץ, ולאפשר לגולשים להגיע לרשימת עורכי הדין הרלבנטית ביותר עבורם בקלות. רשת האינטרנט מאפשרת כיום לדעת פרטים רבים
פורטל iLaw הוקם במטרה אחת – להכניס תחת קורת גג אחת את כל עורכי הדין בארץ, ולאפשר לגולשים להגיע לרשימת עורכי הדין הרלבנטית ביותר עבורם בקלות. רשת האינטרנט מאפשרת כיום לדעת פרטים רבים