רכשתי שולחן אוכל לפני חצי שנה, לבתי הקטנה נשפכה כוס מים עליו, דבר שגרם לעץ (פלטת השולחן העליונה) לתפוח. פניתי לחברת זגה ממנה רכשתי את השולחן ונאמר לי שנזקי מים אינם נכללים באחריות. האם יש לי עילה לתביעה? לעניות דעתי שולחן אוכל אמור להיות מצופה כך שיהיה אטום למים במידה סבירה.
והאם נזק מים צריך להיכלל בתחומי האחריות היא אינה שאלה משפטית. כמו כן, דעתך ששולחן אמור להיות מצופה באיטום למים. ייתכן וזו שאלה הנוגעת לתקנים, אך אין ברשותי המידע. אחד משתיים: או שאת חוקרת את התקן שלפיו שולחן אוכל אמור להיות מיוצר; או שאת מתעקשת מול החברה שחצי שנה זה לא זמן סביר ששולחן יזוק. מה שבלתי סביר באמת, הוא שכתוצאה מכוס מים התנפחה הפלטה. הייתי מציעה לך להתעקש בעניין, כיוון שאכן זה מצב בלתי סביר.
בברכה,
עו"ד שרית לנגה יצחקי
פורטל iLaw הוקם במטרה אחת – להכניס תחת קורת גג אחת את כל עורכי הדין בארץ, ולאפשר לגולשים להגיע לרשימת עורכי הדין הרלבנטית ביותר עבורם בקלות. רשת האינטרנט מאפשרת כיום לדעת פרטים רבים
פורטל iLaw הוקם במטרה אחת – להכניס תחת קורת גג אחת את כל עורכי הדין בארץ, ולאפשר לגולשים להגיע לרשימת עורכי הדין הרלבנטית ביותר עבורם בקלות. רשת האינטרנט מאפשרת כיום לדעת פרטים רבים