לפני שנה עשינו שיפוץ בדירה והשכרנו אותה. התחילו תלונות משכן מלמטה על נזילות, קבלן שזה באחראיותו כל פעם חיפש את המקור ועשה תיקון נזק אצל שכן, אך הנזילות המשיכו. כשכבר נמעס לו הוא הביא מאתר נזילות והם פרקו את המטבח ואיתרו נזילה במקום אחר מהצינור הראשי של הבניין. התברר שמים חלחלו למקומות אחרים בדירה וירדו לשכן. כל התיקונים ושיפוצים שהוא עשה יתבררו כלא קשורים לעבודה שלו בכלל. הוא שלח לי חשבונית על כל העבודות שהוא עשה כולל איתור נזילה. בנוסף הדיירים עזבו את הדירה כי נמאס להם מהתלונות של שכן וגם מהריח של עובש במטבח. השאלה שלי מי צריך לשלם את זה אני או ועד הבית? רוב התיקונים שנעשו על ידי הקבלן הם בכלל אצל שכן מלמטה, אבל גם אצלינו. איך ניתן לגרום לועד הבית לשלם את החשבון? מה עושים במקרים כאלה?
פורטל iLaw הוקם במטרה אחת – להכניס תחת קורת גג אחת את כל עורכי הדין בארץ, ולאפשר לגולשים להגיע לרשימת עורכי הדין הרלבנטית ביותר עבורם בקלות. רשת האינטרנט מאפשרת כיום לדעת פרטים רבים
פורטל iLaw הוקם במטרה אחת – להכניס תחת קורת גג אחת את כל עורכי הדין בארץ, ולאפשר לגולשים להגיע לרשימת עורכי הדין הרלבנטית ביותר עבורם בקלות. רשת האינטרנט מאפשרת כיום לדעת פרטים רבים