שלום עו"ד אלמוג,
בשנה שעברה -אפריל 2012 אירע בביתי פיצוץ בצנרת המים.
הפיצוץ גרם להצפת הדירה בשני הקומות קומה א וקומת הקרקע.
התקשרנו לחברת הביטוח היגיע שמאי מטעם חברת הביטוח .
השמאי רשם את הדוח והמתנו להמשך.
לאחר כשבועיים לערך נישלח מטעמם בודק של מכון התקנים שיערוך בדיקה מתחת לריצוף.
בבדיקה של מכון התקנים נמצא שינה חריגה בלחות מתחת הרצפה בשני הקומות.
חברת הביטוח באמצעות חברת "שחר" בצעו התקנה של צנרת בחדרים בשני הקומות ומשאבת מים +דוד . המשאבה פעלה בערך שבועיים ויצאו הרבה מים שאני רוקנתי באמצעות הדוד.
לאחר גמר העבודה ,הם שלחו שוב את מכון התקנים שיבצע בדיקה ,ןנאמר לי שהתוצאות תקינות -ז"א עומד בדרישות מכון התקנים.
לגבי הנזק לקירות – בוצע תיקון באמצעות חברת שחר.
לגבי הנזק לרכוש – רהיטים וכו'- הם שלחו שיק של 12000 ש"ח .
לסיכום:
1. מה לגבי הנזק לקרמיקה ואם עדיים יש רטיבות מתחת לריצוף ובנוסף מה הנזק שנגרם למבנה כתוצאה מהמים ששהו מתחת לקרמיקה- קובים של מים.
2.הנזק לרכוש – שלחתי להם קובץ עם הרכוש שניזוק – רהיטים ,דלתות ,משקופים,אך הפיצוי לא מתקרב לנזק שניגרם.
מה עליי לעשות כדי לגרום להם לפצות אותי במלוא הנזק שניגרם.
בבברכה
מוטי
מוטי,
על מנת לוודא שקיבלת את מלוא הנזק, יש להוציא ללא דיחוי שמאי מטעמך (ייתכן ויצטרך להיעזר בשירותי מהנדס), על מנת שיעריך את שיעור הנזק האמיתי שנגרם לך.
ככל וחברת הביטוח לא שילמה בהתאם לשיעורים הראויים, יש להגיש נגדה דרישה / תביעה להשלמת התגמולים.
לרשותך בכל עת.
בברכה,
עו"ד רפאל אלמוג
פורטל iLaw הוקם במטרה אחת – להכניס תחת קורת גג אחת את כל עורכי הדין בארץ, ולאפשר לגולשים להגיע לרשימת עורכי הדין הרלבנטית ביותר עבורם בקלות. רשת האינטרנט מאפשרת כיום לדעת פרטים רבים
פורטל iLaw הוקם במטרה אחת – להכניס תחת קורת גג אחת את כל עורכי הדין בארץ, ולאפשר לגולשים להגיע לרשימת עורכי הדין הרלבנטית ביותר עבורם בקלות. רשת האינטרנט מאפשרת כיום לדעת פרטים רבים