שלום אני גר בביניין משותף עם רעפים,בין הרעפים לתקרה שלי יש דודים של כול הדיירים ברגע שדוד מתפוצץ כול המים אצלי בדירה, קיימנו אספת דיירים ואף דייר לא מוכן לישמוע על תיקון בטענה שככה הם קנו את הבית, בדקתי מה אפשר לעשות התייעצתי עם ועד הבית והיא טוענת שאסור לי לעשות כלום כי היא תתבע אותי על זה שאני משנה את את הביניין. מה אני אמור לעשות?????? כול שני וחמישי יש לי נזילות בבית
ככל שהשטח בין הרעפים לתקרה הוא שטח משותף הרי שחלה חובה על הנציגות לדאוג לתיקון ובמימון של כל בעלי הדירות. ככל שמדובר בשטח משותף אתה זכאי להגיש תביעה לצו עשה שיורה לנציגות דלאוג לתיקון למפקח על רישום מקרקעין באיזור מגורייך
איך אני מתחיל בתהליך תביעה לצו עשה שיורה לנציגות לדאוג לתיקון?
פונה לעו"ד העוסק בתחום או ישנה אפשרות נוספת לתקן בעצמך ולתבוע את הנציגות ויתר בעלי הדירות
פורטל iLaw הוקם במטרה אחת – להכניס תחת קורת גג אחת את כל עורכי הדין בארץ, ולאפשר לגולשים להגיע לרשימת עורכי הדין הרלבנטית ביותר עבורם בקלות. רשת האינטרנט מאפשרת כיום לדעת פרטים רבים
פורטל iLaw הוקם במטרה אחת – להכניס תחת קורת גג אחת את כל עורכי הדין בארץ, ולאפשר לגולשים להגיע לרשימת עורכי הדין הרלבנטית ביותר עבורם בקלות. רשת האינטרנט מאפשרת כיום לדעת פרטים רבים