מאז אוקטובר 2012 קיימת נזילה ממטבח השכנים שגרים מעליי. בהתחלה הנזילה באה לידי ביטוי רק בתקרת המטבח שלי. לאורך כל הזמן מי שאחראי לתיקון מטעמו של בעל הדירה היא "חברת שחר". החברה מתעקשת שהכל תקין. לטענתם הצינור שבין הכיור לביוב הוחלף. הבאתי אינסטלטור שלי שאמר כי התיקון לא נעשה ככראוי והנזילה נמשכת. היום גיליתי כי ארון המטבח הצמוד לקו הביוב נקרב לחלוטין. זהו ארון חדש לגמרי. בדצמבר 2011 גמרתי שיפוץ שלם בדירה שכלל גם החלפת כל הצנרת בבית והחלפת כל המטבח.
עלי לציין כי אני חולה בטרשת נפוצה. אני חיה על קצבת ביטוח לאומי ומעט חסכונות.
קשה לתאר באיזו עקה נפשית אני נמצאת כתוצאה מהנזקים לרכוש שעליו הוצאתי מכספי כדי שיתאים וינגיש לי את ההתנהלות במטבח.
מה עלי לעשות כדי שהסאגה הזאת תבוא לסיומה בדרך המהירה ביותר. האם אני יכולה להכניס אינסטלטור שלי מוסמך ובעל רשיון כדי שיסיים את התיקון הקלוקל של חברת שחר. האם אני יכולה לדרוש כי כל התיקונים בדירתי יעשו לאחר מכן על ידי בעלי מקצוע שעשו את העבודה בזמנו.
תודה מראש על כל תשובה
הנך רשאי לפנות למפקח על הבתים המשותפים או לבית המשפט בבקשה למתן צו עשה שיורה לשכן לתקן את התקלה. לחליפין ככל שניתן לתקן את התקלה מהדירה שלך אתה יכול לתקן על חשבונך ולתבוע את השכן על עלות התיקון והנזק שנגרם.
פורטל iLaw הוקם במטרה אחת – להכניס תחת קורת גג אחת את כל עורכי הדין בארץ, ולאפשר לגולשים להגיע לרשימת עורכי הדין הרלבנטית ביותר עבורם בקלות. רשת האינטרנט מאפשרת כיום לדעת פרטים רבים
פורטל iLaw הוקם במטרה אחת – להכניס תחת קורת גג אחת את כל עורכי הדין בארץ, ולאפשר לגולשים להגיע לרשימת עורכי הדין הרלבנטית ביותר עבורם בקלות. רשת האינטרנט מאפשרת כיום לדעת פרטים רבים